2022-03-03

Elnöki elismerés

Lee Seung Gi személyesen osztotta meg örömét a saját Instagramján story-ban, miszerint a mai napon egy elnöki elismerő oklevélben részesült.


A nemzeti adóhivatal kezdeményezése alapján minden évben e módon jutalmazzák a kiemelkedő, példamutató adófizetőket, idén Lee Seung Gi kaphatta meg ezt az elismerést, továbbá megválasztották a nemzeti adóhivatal tiszteletbeli nagykövetének a 2022-es évre.

A Moon Jae In aláírásával ellátott oklevélen az alábbi szöveg olvasható:
"Elismerésem, amiért hűséges adófizetőként nagyban hozzájárul a nemzet iparának fejlődéséhez."

Lee Seung Gi azon túl, hogy adófizetőként tesz az ország fejlődéséért, művészként is hozzájárul ahhoz, hogy a koreai kultúra és művészet ismertté váljon. Ebben a tevékenységben mint tiszteletbeli nagykövet további eseményeken vállalhat aktív szerepet.

Lee Seung Gi csupán egy "megérte" kommentet fűzött a megosztásához, az ügynöksége, a Hook Entertainment egy kicsit bőbeszédűbb volt:
"Örülünk, hogy LSG elismerést kapott példamutató és jóindulatú befolyásáért. Különösen büszkék vagyunk, mivel a zsúfolt napirendje ellenére LSG-t, aki jobb megjelenésre és fejlődésre törekszik, kiválasztották mint elnöki elismerésben részesülő példamutató adófizetőt. Továbbra is teljes mértékben támogatjuk LSG-t, hogy terjeszthesse jóindulatát és kérjük a szeretetük és figyelmük LSG iránt, aki minden tőle telhetőt megtesz, hogy példát mutasson."

----------------------

Forrás: tryp96, Soompi
Kép: leeseunggi.official

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése