2023-04-11

Felirat - Encore 다시 노래하다

Különleges videóval jelentkezett Lee Seung Gi és a Human Made csapata. Az énekes a Captain Planet zenészeivel és a stábtagokkal egy nem mindennapi egyhetes utazásra indultak koreai útjain, hogy élményeket szerezzenek és egy vadonatúj dallal rukkoljanak elő. Ennek az utazásnak a részleteit örökíteni meg ez a 70 perces videó, amelyben Lee Seung Gi őszintén beszél az érzéseiről, gondolatairól, egykori ügynökségével való szakításról és az új kezdetről.

Be kell vallanom, nagyon megszenvedtem a felirat elkészítésével, napokig készült, volt olyan pillanat is, amikor fel akartam adni, de szerencsére erre nem került sor. Még most se vagyok teljesen elégedett a fordítással, de remélem, sikerült megőriznem a magyar szövegben a lényeget, így Ti is tudjátok értékelni.

A videóban három dal hangzik el. Elsőként a videó címét is adó Encore c. szám, amelynek magyar fordítását megtalálhatjátok a blog egy korábbi bejegyzésében. A második Cho Yong Pil egyik dala, míg a harmadik az utazás során íródott új dal. Ha valaki tudja ennek a címét, kérem, ossza meg velem is!

A videót a YT-ról mindenki saját magának gyűjtheti be - akinek segítség kellene ehhez, szóljon - a feliratot pedig az alábbi tárhelyre töltöttem fel srt formátumban.



Reméljük, még sok érdekességet láthatunk a Human Made csatornán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése