2023-10-29

Felirat - Famous Princesses, 60. rész

Ritkán fordult elő, hogy két rész között alig telt el egy hét, de az biztos, ilyen hamar még soha nem lettem kész a folytatással. Tartsam meg ezt a jó szokást, igaz? Nem ígérhetek semmit, de igyekezni fogok.



Ezt a részt akár egyetlen szóval lehetne jellemezni: veszekedés. Többen is szóváltásba keverednek a másikkal. Van, akik csak civakodnak, mások vitatkoznak és vannak olyanok is, akikett magával ragad az indulat és gondolkodás nélkül mindent a másik fejéhez vágnak. A "hadiállapot" csak ideiglenes, idővel minden megoldódik. És a részben vannak nyugodtabb pillanatok is. 
További érdekesség, hogy a részben OST-ként felcsendül a Lee Seung Gi által énekelt Desire and hope is. Mivel ezt a dalt már korábban lefordítottam, így a dalszöveget beillesztettem a feliratba is. Aki még nem hallotta, de szeretné hallani az egészet, a blogon megtalálja magyar felirattal.

Mutatom az elérhetőségeket:


Ezennel egy újabb húszas csomag készült el, így zippelt fájlként a 41-60. részek felkerültek a felhőbe, a 41-59. részek elérhetőségét pedig törlöm, egyenként már nem lehet ezeket a felhőből lementeni. (A 60. egy ideig külön is fenn lesz, de idővel azt is kiveszem, csak a tömörített fájlban található meg.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése