2024-06-04

A 20. évforduló


Pontosan* 20 évvel ezelőtt, hogy Lee Seung Gi először énekelte közönség előtt a Because You're My Womant, vagyis 20 évvel ezelőtt debütált. Kimondani (leírni) is félelmetes, hogy 20 éve van a szakmában. Talán (sőt, szinte biztosan) vannak olyan rajongói, akik az első fellépés óta figyelik a karrierjét, támogatják őt, de nagyon sokan vagyunk, akik időközben csatlakoztunk a rajongói táborhoz.

A mostani kerek évfordulóról szerettem volna méltó módon, valami naggyal megemlékezni. Egyik ötletem már a kigondolás pillanatában túlnőtt rajtam, úgyhogy egy kisebbet, kevésbé kreatívat választottam. Aki figyelemmel követi a blog Facebookját, az elmúlt 10 hétben  találkozhatott a LSG20 jelzésű bejegyzéseimmel, amelyekben minden héten két év főbb eseményeit listáztam ki, illetve kapcsolódó videókat, oldalakat gyűjtöttem egy csokorba. A lista közel sem teljes, menet közben jöttem rá, hogy vannak hiányosságok, néhány dolgot lehetett volna máshogy, és ahogy haladunk előre az években, úgy lesz egyre zsúfoltabb egy-egy tábla. Remélem, azért érdekesnek találtátok a visszatekintést.

Aki pedig még nem látta volna, alább megtekintheti.






Nektek melyik volt a legemlékezetesebb pillanat az elmúlt 20 évből? Szívesen olvasnék személyes emlékeket, tapasztalatokat, véleményeket.


* Mindig hatalmas dilemmában vagyok, hogy ilyen esetben hogyan tekintsek az időre. Nálunk még bőven 4-e van, de Koreában már elmúlt éjfél és a közösségin tapasztalt aktivitásból ítélve, sokan a koreai idő veszik figyelembe. Én se várok holnapig (már azért se, mert mire gép mellé kerülök, Koreában már megint más nap lesz).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése