2018-11-15

Vagabond forgatás Marokkóban 2.

Korábban már volt egy képes összefoglaló a Vagabond marokkói forgatásáról, most egy újabb bejegyzésre való anyag gyűlt össze. Kezdem is a legfrissebb képekkel, amiket Lee Seung Gi Instagramján osztott  meg. Ez egy általa szerkesztett nem hivatalos poszter a sorozathoz. Nekem nagyon tetszik.


És néhány pillanat Cha Dal Gun életéből, ami telis-tele van akcióval:




Szerencsénkre a rajongók, vagy csak egyszerű járókelők is szívesen készítenek képeket a forgatás pillanatairól, amiket meg is osztanak.

















De a stábtagok, vagy épp a családtagjai is tesznek fel képeket a közösségire.








Biztos vagyok benne, a két főszereplő és az egész stáb mindent beleadott, hogy a felvételek minél jobbak legyenek és egy nagyszerű sorozat láthassunk jövőre.







A tengerentúli forgatás valamikor a napokban befejeződött, de a munka még nem ért véget. A jövőben a koreai jelenetek lesifotóit várhatjuk.




----------------------------
Képek: leeseunggi.official, Maghrib Al Jamil, faical.hajji.3, ogi9511, jirosunny, sang_jun_actor, Skullmaki, ali chaib, QingTian, ismeretlen

1 megjegyzés:

  1. Szia Kati!Köszi a képeket.Én is nagyon várom,hogy láthassuk Seunggit ebben az akciósorozatban.Valóban sok verekedős jelenet lesz majd ,ahogy mondta Seunggi is korábban.Van a maszkmesternek dolga a sérülések megalkotásával.Nekem is tetszik a magánplakát,még "sebhelyekkel is az arcán" nagyon sármos Cha Gun.

    VálaszTörlés