2018-10-31

Vagabond forgatás Marokkóban

Az alábbi bejegyzésben látható képeket, videórészleteket az oldal Facebook-ján már többségében megosztottam, most csak összefoglaló jelleggel rendeztem őket egybe elsősorban azok kedvéért, akik nincsenek regisztrálva a közösségin. De nekem is jó egyben látni a hónap eseményeit. 😛
Tehát október hónapot Marokkóban töltette a Vagabond stábja, a két főszereplő, Lee Seung Gi és Suzy is az afrikai országba utazott a forgatás miatt.
Mindkét híresség többször is a közösségi oldalán keresztül tudatta a rajongókkal, hogy minden rendben van.

Október 4.: "Megérkezve Marokkóba a Vagabond forgatására."



Október 8.: Egy aranyos cica és LSG. Kell ennél több?
"Találkoztam egy aranyos kiscicával a forgatás szünetében. Édes! Találd meg a rejtett képet!"
 (Rejtett kép? Ezt azóta sem tudtam megfejteni.)



Egy kis spoiler a filmből...



Október 13.: "10 napja Marokkóban. Marokkó Cha Dal Gunja jól van. Airenek, legyetek óvatosak, nehogy megfázzatok az évszakok változása során!"



Október 20.:


Néhány kép Suzy Instagramjáról is, aki Marokkóban ünnepelte a születésnapját és többet között ő is találkozott egy cicával, valamint a helyi ruhákat is felpróbálta.




A forgatás közelében szigorú szabályok voltak érvényben, ami teljesen érthető, azon túl, hogy a bámészkodók nem zavarhatták meg a forgatást, megkérték őket, hogy ne készítsenek képeket és videófelvételek. Mire mennénk, ha egyesek azért nem próbálkoznának titokban? A kb. egy hónap sok lehetőségre adott okot, hogy a helyiek belessenek egy koreai sorozat forgatásának kulisszái közé, és mint kiderült, vannak marokkói Airenek is, vagy épp Suzy rajongók, akik még ha titokban, még ha messziről is, de tudtak készíteni néhány felvételt.



Valaki olyan szerencsés volt, hogy többször is látta a stábot forgatni többek között Marokkó tengerpartján Tangernél. Szerencsénkre, még ha elég messziről is, de több képet is készített.









A tengerparti jelenetek a lemenő nappal a háttérben annyira lényűgözőek lettek, hogy a sorozat hivatalos oldalára is került fel egy válogatás.






 Mások is látták a forgatást és készítettek képet is:






Már a lesifotóknak is nagyon tudunk örülni, hát még ha videókat láthatunk. A leglátványosabb, leghosszabb és legtöbbet mutató képsorok az alábbi videóban láthatóak, amit teljes titokban fentről készített egy helyi:


Továbbá van még néhány rövidebb videó is. Ezen az oldalon több kép és rövidke videó is látható a forgatás egy-egy pillanatáról. Itt egy másik videó érhető el. És ezen az oldalon is van egy videó, és az előbbi videóból készült jó minőségű képernyőképek itt tekinthetők meg.

Ezzel még nem ért véget a tengerentúli forgatás, hátra van még a Gibraltári-szoros másik oldala, Portugália is, ahol csupán egy vagy két hetet terveznek eltölteni. (Nehéz pontos információkat találni, mindenki megosztja, amit valahol kibogarászik. Először két hétről olvastam, később csak egy hétről, de olyan is volt, ahol azt írták, előbb még visszamennek Marokkóba és utána irány Portugália. Akárhogy is lesz, a legjobbakat kívánjuk a forgatáshoz és nagyon várjuk már a sorozatot!)

-------------------
Képek: leeseunggi.official, skuukzky, saraharrak10, 배가본드 Vagabond - Korean Drama, xxiiblckdrgn, dcinside, HannahOh11, wettedO, adil_darkwon, leeseunggilovelove

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése