2020-01-14

Így is lehet szülinapot ünnepelni

Tegnap, január 13-án ünnepeltük Lee Seung Gi születésnapját. Sok rajongó különféle módon emlékezett meg erről az alkalomról. Néhányan például tortát készítettek/vettek, mások egész nap Lee Seung Gi zenéit hallgatták vagy sorozatait, műsorait nézték, páran pedig felkeresték a hozzájuk legközelebbi Gong Cha üzletet. Bízom benne, hogy az idő rövidsége ellenére többeknek volt lehetősége rövid szülinapi jókívánságokat írni a LSGKWA megjelölt oldalára.



Az Airen Fan Union, valamint ázsiai rajongói csoportok nem maguknak vagy személyesen Lee Seung Ginek kedveskedtek, hanem a segítségre szorulóknak tették szebbé a napját.

Először is az Airen Fan Union, vagyis több rajongói csoport egyesült összefogását kell megemlíteni, akik követték Lee Seung Gi példáját és 10 millió wonnal (~2,58 millió Ft) támogatták azt a kórházat, amelynek Seung Gi is rendszeresen adományoz, legutóbb decemberben 100 millió wont (~25,8 millió Ft). A jócselekedetről nemcsak a résztvevő LSGKWA, hanem a kórház, a Hook Entertainment és Lee Seung Gi is bejegyzést tett közzé a saját Instagram oldalán.


Akiknek a híre eljutott hozzám, ők a mianmari rajongók, akik ugyancsak egy kórházat kerestek fel, ahol több, mint 200 embernek készültek reggelivel, valamint orvosi eszközökkel támogatták az intézményt. Továbbá az ország legnépesebb városának, Yangonnak egy forgalmas pontját kivetítős reklámtáblán kívántak boldog szülinapot Lee Seung Ginek.




A fülöp-szigeteki Airenek sem tétlenkedtek, ők Davao közösségének segítettek. A térséget hatalmas földrengés rázta meg december közepén, emberek házai váltak lakhatatlanná, egy ilyen katasztrófa után minden segítség számít. És ezt tudták a fülöp-szigeti rajongók is, akik csomagokkal érkeztek. Az ő tevékenységükről még az egyik híradóban is beszámoltak.


Szívet melengető érzés látni ezt a sok jót, az emberek összefogását. Lee Seung Gi követendő példát szolgáltat nemcsak a rajongóinak, hanem mindenkinek.

-----------------------------
Képek: LSGKWA, leeseunggi_myanmar, leesunggiph

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése