2021-01-16

Felirat - Leeseunggi X Leeminhofilm, 2. rész

Javítva! - 01.16.
 
Nem is kellett olyan sokat várni a Leeseunggi X Leeminhofilm folytatására, máris itt a 2. rész. A felirat egy kicsit lassabban készült, ugyanis szerettem volna minél pontosabban visszaadni a beszélgetés tartalmát, de a lényeg, hogy kész van.

Különös videó ez, habár a háttérben a Your Hands, Eyes and Lips dallamait halljuk, a beszélgetés sokkal inkább visz minket közelebb egy másik dalhoz, a The Dreamers Dreamhez. Ez utóbbit* A videó hátterében hallható The Dreamers Dreamt nagyon szeretem a mondanivalója miatt, én is tudok azonosulni vele. Mindenki megtapasztalja ezt az érzést legalább egyszer.

Engem a videó nézése közben többféle érzés is hatalmába kerített, mert ez valóban egy őszinte beszélgetés két fiatal között, akiket nagyon komoly gondolatok foglalkoztatnak. Épp ezért nagyon örülök neki, hogy létrejött ez a projekt, a Lee Seung Giben rejlő érzéseket és gondolatokat egy kicsit közelebb hozza hozzánk. A műsorokból, sorozatokból ismerjük őt énesként, színészként, műsorvezetőként, variety szereplőként, de vajon mennyit tudunk Lee Seung Giről valójában? Tudjuk milyen, hogyan viselkedik másokkal, de hogy mi van a fejében és a szívében, azt nem láthatjuk. Ez a videó megmutat ebből egy kicsit.

A magyar feliratos változatot az alábbi linken éritek el: Leeseunggi X Leeminhofilm, 2. rész

------------------------------
Videó és angol felirat: YT - Leeminhofilm

* Ha hülyeséget írok, javítsatok ki! Kicsit (nagyon) összezavarodtam a dalcímekkel...

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm, valóban nagyon elgondolkodtató beszélgetés volt. Jó ötlet,hogy LMH-val beszéli meg,hisz hasonló korúak, s egyformán nészerűek is. Jó lesz látni a folytatást.

    VálaszTörlés