2021-03-01

Heti összefoglaló - 8. hét

Tegnap elmaradt, de ma pótlom...
 
Mouse
Alig hiszem, hogy végre eljött ez a hét, szerdán láthatjuk a sorozat 1. részét. Már nagyon-nagyon várom, de egyúttal egy kicsit parázom is tőle, nem akarom, hogy nagyon félelmetes legyen. Pedig Koreában az 1. rész 19-es  korhatár-besorolást kapott, minden bizonnyal nem ok nélkül. Bár ha a koreai zombikkal megbarátkoztam, akkor egy pszichopata sorozatgyilkos nem foghat ki rajtam.
 
A szerdai nap menetrendje (zárójelben a magyar idő, az elérhetőségek valamelyike remélhetőleg működni fog nálunk is...):
11:00 KST (2:00) sajtótájékoztató 🠚 látható a Naver TV-n, a tvN Vlive csatornáján, Tving-en és a tvN Drama YT-ján
14:00 KST (6:00) rádióműsor - SBS Power FM Cultwo Show 🠚 követhető az Aqstream-en
19:00 KST (11:00) beszélgetés a szereplőkkel 🠚 látható a Naver TV-n és a tvN Vlive csatornáján (előzetesen kérdések tehetőek fel a tvN Drama közösségi oldalain)
22:30 KST (14:30) MOUSE premier 🐭 🠚 Tving-en nézhető (VPN-nel)


Highlight (magyar felirattal az előző bejegyzésben):
 
 
Pillanatképek:

Reakciók az előzetes alapján:  

Cikkek a Soompin:
 
A thai rajongók, a LSG.FM Thai Airen büfékocsival kedveskedett a Mouse szereplőinek: https://www.instagram.com/p/CLt-lXHpOXm/
És néhány nappal később a Lee Seung Gi Thailand is hasonlóan tett: https://www.instagram.com/p/CL1oaQzJvJn/
 "LSG FM Thai Airennek. Köszönöm! Thai rajongók, Airenek! Szeretlek titeket."
 
Breitling
Az Arena Homme+ Korea magazine áprilisi számában benne lesz LSG, ugyanis egy svájci óramárka, a Breitling modellje lett.

Master in the House
A tegnapi részben pénzügyi kérdéseket boncolgattak.

Felhívás a jövő heti részhez! A Jipsabu megrendezi a Kudarc Fesztivált, ezért a nézők kudarcairól szóló üzeneteket várnak.

Egyéb
LSG-t kiválasztották azon 200 koreai színész közé, akik a legjobban képviselik a koreai filmipart és ezáltal alkalmasak arra, hogy velük népszerűsítsék nemzetközi szinten a koreai filmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése