2022-09-04

Felirat - Human Table, 10. rész

Olyan régen volt már a rész premiere, hogy talán már mindenki megfeledkezett róla, de azért csak elkészült a Human Table évadzáró epizódjának magyar felirata.

Mivel a kérdésfelvetésemre nem érkezett egyetlen visszajelzés sem, ezért egyedül döntöttem, hogy a 9. vagy a 10. rész magyar felirata készüljön-e el előbb. Nos, mint a címből is láthatjátok, a 10. lett a nyertes. Gondoltam, talán egy kicsivel többen kíváncsiak a Han Hyo Joo-val forgatott epizódra. Természetesen a 9. sem marad ki, idővel azt is hozom majd.

Mint utaltam rá, ebben a részben Han Hyo Joo volt Lee Seung Gi és Yoo Yong Wook vendége a Human Table-ben. Hyo Joo és Seung Gi már nagyon régóta barátok, a Shining Inheritance/Brilliant Legacy c. sorozatban együtt szerepeltek, a Hometown Flex c. műsor egyik részében közösen keresték fel - mint utólag kiderült - mindkettejük régi környékét és többek között Han Hyo Joo az 5. albumon hallható Time for love c. dalnál a narrált részeknél közreműködött. Hosszú múltra visszanyúló munkakapcsolat és azon túl barátság az övék. Erről tudhatunk meg egy picit többet a következő szűk félórában.

A részben több néznivaló is említésre kerül. Egy kis segítség azoknak, akik most kaptak kedvet bármelyikhez.

Beauty Inside - videó és magyar felirat HaNeul fordításában
Shining Inheritance/Brilliant Legacy - magyar felirat a Kaiti-team fansub fordításában
Nonstop 5 - nincs magyar fordítása
Happiness - magyar felirat kurocchii fordításában

A kitérő után mutatom a Human Table 10. részének elérhetőségeit.
A videót szokás szerint mindenki magának gyűjtheti be a YT-ról, míg a feliratot felhőbe tettem fel.

Köszönöm a türelmet!


---------------------------------
Képek: hanhyojoo_22 IG, byhumanmade IG
Angol felirat: HUMANMADE YT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése