2022-09-11

Heti összefoglaló - 36. hét

A bejegyzésnek lehetne az is a címe: Összefoglaló a The Law Cafe premierhetéről...



Lee Seung Gi IG
A The Law Cafe sajtótájékoztatója: https://www.instagram.com/p/CiHgjjJOLU9/
Boldog chuseokot egy HM képpel: https://www.instagram.com/p/CiR8qltuY9q/ és egy forgatási(?) képpel: https://www.instagram.com/p/CiUMm8rrw0W/
Story: https://tryp96.wordpress.com/2022/09/10/22-09-10-lee-seung-gi-official-ig-story-update-3/ (Do Young IG-jéről reposztolva: DY-t arról kérdezték, hogy milyen drámát néz, amire ő azt válaszolta, hogy nincs erre ideje, de hozzátette, hogy Seung Gi drámája elkezdődött)

Human Made
Don't worry, dear:


A 100.000 feliratkozóért járó YT díjjal: https://www.youtube.com/channel/UCTW3AUKPwj1tiIwaAi_DJPw/community?lb=UgkxZiJZAY6AEDVoZwQNcbKSrrhcE2L9AYJu



The Law Cafe
A sorozat


- Szórakoztató cselekmény egy adag keserédes valósággal
- A romkom mestereinek visszatérése
- Az esztétika

- Egy jogi dráma a bíróság nélkül
- A klisék ügyes használata
- A nem szokványos igazságszolgáltatás



KBS Radio - Music Plaza


Néhány részlet: 
LSG a szerepről: "18 éve a debütálásom óta ez az első alkalom, hogy egy ilyen szerepet játszhatok el. Szerettem volna egy nevetségesen okos, egy zseni karakter bőrébe bújni, de egész idáig nem kaptam ilyen jellegű ajánlatot. Nem szalaszthattam el ezt a lehetőséget."
LSG a jogi nyelvről: "A koreai jog alapja a német jog értelmezése. Szerintem vannak olyan részek, amelyeket nehéz koreaiul értelmezni. Ezért nehéz a jogi kifejezések egyszerű és közvetlen alkalmazása koreaiul. A jogi kifejezések nagyon bonyolultak. Nyomást jelent az is, hogy ne rontsuk el őket, mert a joggal kapcsolatosak."
LSY Lee Seung Gi és Kim Jung Ho hasonlóságáról: "Majdnem 100%-ban megegyeznek. LSG-nek jó a memóriája és okos. Van benne valami zseniális."
LSG Kim Yu Ri karakteréről: "KYR ügyvédként az optimizmus élő megtestesítője. Szerintme ebben egészen hasonlít Se Younghoz. Energikus és túláradó energiájával segíti az embereket. Nagyra értékelem a rengeteg energiáját. Ebben a szakmában vannak olyanok, akik a semmiből válnak hiperaktívvá, amikor túlságosan fáradtak. Aggódom, amikor már délben energikus. Azon csodálkozom, hogy máris ilyen, mivel késő éjszakáig kell forgatnunk. De hirtelen lenyugszik és újra hiperaktívvá válik."
LSG a sorozatról: "Amikor egy romkomról van szó, szerintem a színészek közötti kémia és hogy mit tesznek hozzá, sokkal fontosabb, mint hogy pontosan mi is áll a forgatókönyvben. Szerintem Se Young és én ugyanarra gondolunk. A forgatókönyv nagyszerű, de a végeredmény gyakran természetesebb."


Sajtótájékoztató
A teljes hosszúságú videó (5:15-nél indul): https://www.youtube.com/watch?v=QtF4r2n7wOA&ab_channel=KBSDrama





Néhány részlet:
LSG Kim Jung Horól: "Azt gondoltam, nem lenne nagyszerű egy ilyen barát? Szerintem jó lenne egy olyan barát, mint Jung Ho, aki nyugodt és racionális, és realisztikus tanácsokat ad. A dráma nagyon szórakoztató. Hosszú idő után először gondoltam úgy, hogy pontosan ilyen egy romkom. Nagyon szórakoztató Se Younggal együtt dolgozni. Szerintem a legjobb színészekkel dolgozom együtt, hogy egy nagyszerű romkomot készítsünk."
LSY Kim Yu Riról: "Ha csak megnézzük Yu Ri karakterét, szerintem a szokatlan és különc viselkedése sokszor megmutatkozik a drámában. Mivel divatbolond, nagyon feltűnően öltözködik. Szórakoztató lesz nézni."
LSG a közös munkáról LSY-gal: "Hosszú idő után először találkoztam Se Younggal és az energiája annyira jó volt. Érthető módon a romkom főszereplőinek sok képernyőidő jut és mivel ez egy jogi dráma, sok sorunk van. Tetszett a ragyogó személyisége, miközben energikusan forgatott a fáradtság bármiféle nyoma nélkül."

Commentary videó

Making videó

Highlight videó
https://www.youtube.com/watch?v=1SFoW-F44w8&ab_channel=KBSDrama (vannak benne olyan részletek, amelyek még nem voltak benne az 1-2. részekben)

OST

A WHO is felfigyelt a The Law Cafe-ra és a benne elhangzó, sófogyasztásra vonatkozó információra: https://www.instagram.com/p/CiMWB0bvj97/

A magyar felirat Vajandi oldalán:

Most van/volt Koreában a chuseok, ebből az alkalomból jókívánságokat tartalmazó videó készült: https://www.instagram.com/p/CiOzZVcADq6/

Olyan cukik ezek a sorozatban is felbukkanó animációk: https://www.instagram.com/p/CiPFAqPAG4h/

Milyen kávé a The Law Cafe? https://www.instagram.com/p/CiRORloANLy/
Yuri: jeges americano
Jung Ho: instant kávé
Park doki: víz

Master in the House
(kár, hogy mióta kiderült, szünetre megy a műsor, az SBS már nem posztol pillanatképeket)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése