2022-10-23

Felirat - Human Made, YooTubeLAB 4. rész

Mint tudjuk, a Human Made YouTube csatornán nemcsak Lee Seung Gi Human Table és Table Concert videó tekinthetőek meg, hanem partnere és jó barátja, Yoo Yong Wook séf és jelentkezett már saját videóval. A mostanin túl három másik videója volt, az elsőben a családját és a családi reggelit mutatta be, a következőben a munkahelyén folyó ételtesztelési folyamatba engedett bepillantást, majd a harmadik videóban a New York-i tanulmányútjáról tudhattunk meg egy keveset. Habár ezeket a videókat is figyelemmel kísérem, de sosem terveztem lefordítani. A mostani, 4. rész viszont kivételt jelent, ugyanis ez alkalommal a The Law Cafe forgatási helyszínét keresték fel és készítettek hot dogot a színészeknek és stábtagoknak.



A megvendégelésre szeptember 26-án került sor, amiről elsőként a Human Made tulajdonosától, személyesen Lee Seung Gitől értesültünk, aki egy rövid videót osztott meg az Instagramján. Nagyon aranyos, ahogy odalopózik - mintha egy akciófilm jelenete lenne - és próbálja magára felhívni a figyelmet.


A YouTube-on elérhető videóban is láthatjuk, hogy nem sima hot dog, hanem grillkolbásszal és pulled porkkal (tépett sertéshússal) töltött hot dogok készültek, és a munkában Yoo séf kislánya, Sia is alaposan kivette a részét.


A The Law Cafe színészei közül többeket is láthatunk. Lee Seung Gi mellett, aki az osztásnál is jelen van, például Shin Seung Hwan, Lee Se Young, Kim Do Hoon és Jang Hye Jin is látható, ahogy megkóstolják ezt a fantasztikusan kinéző hot dogot.



Ahogy minden Human Made videó esetében, itt csak a feliratot adom közre, a videót mindenki magának gyűjtheti be a YouTube-ról, akinek ezzel nehézségei lennének, jelezze és megoldjuk.


------------------------------------
Képek: shinseunghwan_shinstar IG
Videó: leeseunggi.official IG

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése