2024-08-18

Felirat - 7300+

A július 27-én tartott rajongói találkozóról már készítettem egy összefoglaló bejegyzést, azóta viszont kaptunk hivatalos összefoglalót képekkel megspékelve, illetve a héten Lee Seung Gi Youtube-jára felkerült egy videós összeállítás is. A mai bejegyzésben ennek a magyar feliratát hoztam el nektek. 


2024-08-08

Airen keksz recept

Tegye fel a kezét, aki szívesen megkóstolta volna a kekszet, amivel Lee Seung Gi a rajongói találkozó során kedveskedett a rajongóinak! Én is, én is! Habár szinte esélytelen, hogy ilyen élményben legyen részünk, a netre felkerült tartalmaknak köszönhetően legalább azt megtudtuk, hogyan is készült ez a pekándiós-csokis keksz.


Valószínűleg a legtöbb család házi receptgyűjteményében lapul legalább egy csokis keksz recept, de nem ilyen. Most ezt osztom meg veletek.

2024-08-03

7300+

Egy héttel ezelőtt, július 27-én tartották Lee Seung Gi rajongói találkozóját, amely a 20. évfordulóhoz kapcsolódó esemény, ezért is kapta a 7300+ nevet, ami utalás a már együtt töltött időre, illetve magában hordozza a folytatás üzenetét is.