2024-08-03

7300+

Egy héttel ezelőtt, július 27-én tartották Lee Seung Gi rajongói találkozóját, amely a 20. évfordulóhoz kapcsolódó esemény, ezért is kapta a 7300+ nevet, ami utalás a már együtt töltött időre, illetve magában hordozza a folytatás üzenetét is.


Az eseménynek az Ehwa Női Egyetem Samsung Hallja adott otthon, ahol két időpontban találkozhattak a rajongók Lee Seung Givel.



A jelenlévők természetesen kitettek magukért, mindkét fél sok előkészületet tett. A találkozó előtt néhány nappal akár mi is küldhettünk üzenetet - remélhetőleg a LSGKWA csapata ezeket sikeresen továbbította - de a képek alapján a helyszínen is lehetőség volt erre.


Egy évfordulót általában tortával szokás ünnepelni, mivel egy nap két rajongói találkozóra is sor került, Lee Seung Gi két hatalmas tortát is kapott az Airenektől.


Ez alkalommal Lee Seung Gi se érkezett üres kézzel, saját maga által készített csokis keksszel kedveskedett a megjelenteknek.

Erről egy kis videó is készült, amelyből akár el is leshető a keksz receptje.

Természetesen nemcsak a finom kekszekkel távozhattak az Airenek, hanem az élménnyel, hogy élőben láthatták, hallhatták Lee Seung Git, aki a mostani repetoárjában főként régi kedvencekkel kedveskedett.

A 20. évfordulós rajongói találkozó nem is kezdődhetett volna mással, mint a Because You're My Woman-nel. Külön figyelmet érdemel, hogy Lee Seung Gi nemcsak a dallal, hanem az öltözékével is megidézte a kezdetetek.

Words That Are Hard To Say:


Return:


Like A Flower:

I Love You From Now On + Last Word (My Girlfriend Is a Gumiho + Gu Family Book OST):


Emergency Room + Desire To Fly:
Eredetileg a Desire To Fly nem szerepelt a dallistában, de a rajongók ezt kérték. (A Thousand Year Of Love címe is elhangzott.)


Delete:


Losing My Mind + Let's Go For A Journey + Smile Boy:


All The Time We Spent Together:



És még néhány érdekes pillanat:



Köszönet a videókért a feltöltőknek, legalább így egy picit mi is részesei lehettünk a rajongói találkozónak.

---------------------------------
Képek: navernews, lsgtaiwan IG, S2_870113 X, CarmenHK2 X

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése