2017-05-27

Készüljünk együtt a 13. évfordulóra a World Airennel!

Valamikor a hét folyamán láttam a közösségin, hogy a World Airen máris elkezdte az előkészületeket Lee Seung Gi debütálásának 13. évfordulójára. Ugye nem kell emlékeztetnem senkit sem, hogy mikor lesz? Azok kedvéért, aki a saját szülinapjukat is elfelejtik, megsúgom, hogy június 5.
Őszintén mondom, megfeledkeztem erről a bejegyzésről, így még nem adtam róla hírt, de ma újra eszembe jutott, ezért pótlom az elmaradásom. Az eredeti bejegyzést is megtekinthetitek, olvashatjátok koreaiul és angolul, de inkább javaslom az alábbi magyar fordítást.



"Hello Worldren!
Izgatottak lettetek a kis hírtől, hogy Seunggi mozija, a Goonghap a Cannes-i Filmfesztiválon lesz leleplezve? [már ami a reklámozást illeti]
Büszkék voltatok a sztár tizedesünkre, Lee Seunggire, aki teljesítette a 400 km-es menetelést? [egy korábbi hír alapján erre áprilisban került sor, de nemrég kiderült, hogy valaki tévedett és csak most, májusban volt a menetelés]
A jó hírek mellett bizonyára tudjátok, hogy egy különleges nap közeleg, ugye? Ez a különleges nap a következő hónap elején lesz. Igen, Lee Seunggi tizedes debütálásának évfordulója!
Szeretnénk összegyűjteni az összes Worldrent, hogy biztassuk őt a katonai szolgálata utolsó pár hónapjában.
Ez lesz az utolsó évfordulója egy különleges helyen különleges emberekkel körülvéve. Biztosan tudjuk, hogy sok szép emléket hagy maga után és nem számít, mi az, a legjobbját nyújtja minden alkalommal bármilyen szituációban. Awww... Újra és újra beleszeretünk.
Csináljuk együtt!

Első... #사랑한다는_말 #Szeretlek_üzenetek
Kérünk, hogy írjatok támogató üzeneteket Lee Seunggi tizedesnek maximum 20 szóban.
- az üzenetek gyűjtése 2017. május 25. és május 29. között zajlik.
- kérjük, hogy olyan nyelven írjátok az üzenetet, amit Lee Seunggi megért.
- kérjük, hogy mindenki csak egyszer írjon.


https://lsgkwa.typeform.com/to/rFyCUu

[Egy kis segítség a kitöltéshez:
Name = Név
Country = Ország (Hungary)
Message to Seunggi (20 words) = Üzenet Seungginek 20 szóban]

Az üzenetet beküldők közül ki fogunk választani 13 Worldren tagot, akik egy kis ajándékot kapnak tőlünk. Nem tudjuk eléggé megköszönni a támogatást és hogy velünk együtt mindig mellette álltok, hogy biztatjátok.

Második... #순간마다_니가_떠올라 #Minden_pillanat_amikor_ott_vagy_nekem
Kis ajándékokat küldünk neki és tudatjuk vele, hogy nem felejtettük és hogy hiányoljuk. Csatlakozzatok hozzánk az ajándékok előkészületében hozzájárulás elküldésével banki átutalással vagy paypalon keresztül.

[Ezt a részt nem fordítottam, a bank adati megtekinthetők a lsgkwa.com oldalon. Ennek ideje: 2017. május 25-31. Ha valaki úgy dönt, hogy pénzt küld, utána töltse ki a linken elérhető adatlapot.]

Aprócska elismerésünk
1. Minden Worldren kapni fog egy véletlenszerűen választott árut, ami korábbi eseményekre készült.
2. Akik több, mint 30.000 wonnal járulnak hozzá, egy Fighting LSG karikatúrát kapnak.
3. A legtöbbel hozzájáruló 13 egy LSG autogram nyomtatott kártyatartót kap.
Az elismeréseket június végén küldjük.

A fenti támogatás mellett egy új felület elkészítésének közepén vagyunk, hogy jobban megismerjünk titeket és közelebb lehessünk. Maradjatok velünk!

Köszönettel: Worldren"



Aki úgy gondolja és megteheti, járuljon hozzá az ajándékokhoz anyagilag is, ez mindenkinek a saját döntése.
Ami az üzenetküldést illeti, én is nagyon örülnék, ha minél többen részt vennének ebben. Tudassuk LSG-vel és a Worldrennel, hogy mi is létezünk, magyar Airenek. Hm? A nyelvtudás hiánya ne legyen akadály, tudjátok, hogy én szívesen segítek ebben. Tudom, egy-egy üzenet lehet nagyon személyes is, de ha úgyis látja más is... Aki úgy dönt, hogy ír, de nem boldogul az angollal (gondolom koreaiul senki sem tudna üzenni, de lehet, tévedek), küldje el nekem, hogy mit üzenne, és fordítok. Mivel rövid a rendelkezésünkre álló idő, legyen május 28. (vasárnap) délután 4 óra a határidő

Küldjünk üzenetet Lee Seung Ginek!

2 megjegyzés:

  1. Szia Kati!Köszönöm az ismertetőt,levél elküldve az üzenet fordításához.

    VálaszTörlés
  2. A legnehezebb 20 szóban leírni mindent.

    VálaszTörlés