2017-05-27

NJttW 7. rész - Még Hodong is meg tudja csinálni 1. Hodong első küldetése

A kínai kalandok folytatódnak. A ma közzétett részt nevezhetnénk Hodong különkiadásnak, ugyanis ő kerül a főszerepbe. Külön küldetést kap, amihez alap kínai nyelvtudás szükséges. De Hodong nem igazán tud kínaiul. Vajon sikerül neki teljesíteni a küldetést? Kattintsatok a következő részért, és megtudhatjátok.

Ez alkalommal Seunggit keveset látjuk, biztos elfáradt a verseny alatt.

Abban a pár percben, amíg szerepel, kiderül, hogy ha kell, nagyon szigorú vezető tud lenni.
"Tegyétek rá a masszírozót!"

Hodong küldetése képekben:

Attól, hogy Seunggi alig van benne, ki ne hagyjátok, igazán tanulságos és izgalmakkal teli ez a 10 perces epizód is. Legyen ez egy alap kínai kurzus, több egyszerű kifejezést is hallhatunk, amit tanácsos megtanulni egy kínai út előtt. Nem kell aggódni, a magyar fordítás is olvasható a kínai szavak alatt.
A megtekintéséért katt a linkre!


-----------------------------------
Videó: kshowonline.com
Angol felirat: vikisubtitle.com

3 megjegyzés:

  1. Kati köszönöm a folytatást. Most nem sokat láttuk Seung Git, de hát ő az erős kezű vezető, és kell neki egy kis pihenés. Szegény Hodonggal néha együtt éreztem. Végül is ügyesen megoldotta a feladatot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen!
      Idegen országban egy idegen nyelvet használni, első alkalommal szerintem mindenkit megizzasztana. De Hodong feltalálta magát, ha nem megy szavakkal, vesd be kezed, lábad, a lényeg, hogy megértesd magad.

      Törlés
  2. Köszi Kati ,jó volt.Szegény Hodong jól megizzadt a "balettnadrágban"
    Most elég szerények voltak a fiúk.

    VálaszTörlés