2019-03-22

Vagabond forgatás Daeguban

Az év (számunkra) legjobban várt sorozata a Vagabond. Az előre felvett drámát 2018 nyarán kezdték el forgatni és ezek a munkák a mai napig is tartanak. Hosszú-hosszú hónapok teltek már el, de viszonylag keveset kaptunk ízelítőkén a sorozatból. Természetesen a legnagyobb és leglátványosabb a rengeteg akciót ígérő előzetes, de a hivatalos képek is árulkodóak lehetnek (Instagram, Facebook). Viszont nem elhanyagolhatók a lesifotók sem, amelyek egy-egy nyilvános helyszínen készített forgatás után landolnak a közösségin. A marokkói forgatás anyagából két bejegyzést is készítettem korábban, elérhetőek itt és itt. Március 17-18-án Daeguban járt a stáb. Igyekeztem begyűjteni minden internetre felkerült képet és videó a forgatásról, íme az összefoglalóm.

FIGYELEM! SPOILERES TARTALOM!!!
Az elérhető képek és videók alapján egy autós üldözéses, autó felborulós jelenetről van szó.

Az üldözés:




És ahogy végződik:






A videók mellett néhány lesifotó:















És néhány kép eredetileg az Instagramról, de a feltöltők leszedték, így csak a megosztásokból tudtam összeszedni.







Aki még nem tette meg, írja fel a naptárába, VAGABOND május 8-tól az SBS-en 22:00 KST-kor. 
--------------------------
Képek és videók: bang_uleeee, daegunow, jiw_0905, just_yoony, ma___jh, malrang88, mico._.luna, mycaferumi, shin_sung_rok, snopy16, sollllllle, ssang_gamja, s_eun_2_5, 7im9yu, _.o9_o9._

 

1 megjegyzés:

  1. Köszi Kati, nagyon jó az előzetes összefoglaló! Már én is várom. De szerencsére nem kell olyan sokáig, mint a Goonghap vetítésére.

    VálaszTörlés