2022-02-15

Lee Seung Gi koronavírusos

Épp a hétvégén gondoltam rá, hogy nemcsak a heti összefoglalókkal kellene rendszeresen jelentkeznem, hanem olykor egy-egy hír külön bejegyzést is kaphatna. Szomorú, hogy pont ezzel a címmel írom az idei első, hétközi bejegyzést.

Magyar idő szerint ma kora délután pillantottam meg egy Twitter bejegyzést, amelynek tartalma kb. ez volt: "jaj, ne... jobbulást". Mellette pedig egy képernyőkép egy koreai oldalról. Gyors keresés, hogy megerősítést nyerjen a bejegyzés tartalma, és koreai híroldalakon egyből szembesültem a 코로나19 (Covid19) szóval. Nem kell hozzá nagy nyelvismeret, hogy egy koreaiul kicsit is olvasó megértse a hírt.

Azóta több hírportál is megírta a tényt, valamint már a Soompin is jelent meg angol nyelvű cikk, amely Lee Seung Gi IG Story-ján megjelent képeket is közli.

A jó hír, amit Lee Seung Gi a most megosztott gyerekkori képe mellé írt:
"Mivel sokan aggódnak és írnak nekem... Csupán sima megfázásszerű tüneteim vannak, ezért ne aggódjatok túlságosan. Gyorsan felépülök és jó egészségben köszöntök mindenkit újra. Köszönöm mindenkinek, akik aggódnak miattam."

A fertőzés természetesen borította a napirendet, Lee Seung Gi ma az AiCando reklámforgatásán vett volna részt, de előtte tesztet készített, amely pozitív eredményt mutatott. A mai tevékenységeit egyből törölték, és közben elkészült a PCR-teszt is, ami úgyszintén pozitív eredményt adott. Lee Seung Gi jelenleg saját otthonában van karanténban, a Hook tájékoztatása alapján korábban három oltást kapott.

A honlapján lévő beosztás alapján jövő hét hétfőn-kedden van bejegyzett esemény, ténylegesen a MITH forgatása, de feltehetően nem látjuk mi minden egyes tevékenységét. Nézzük a jót a rosszban, egy rövid időre kis kényszerpihenőre megy most... Persze nem így szeretnénk, hogy pihenjen...

Sajnos már több, mint két éve mást se hallunk a hírekben, mint a koronavírusban megfertőződöttek statisztikáit, a Soompi is rendszeresen ír újabb és újabb hírességekről, akik ugyancsak elkapták a vírust. Már valószínűleg mindenkinek elege van belőle, unjuk és utáljuk, hogy alkalmazkodnunk kell, a hétköznapok sem olyanok, mint korábban. Nem csupán kezet mosunk, hanem mániákusan kezet mosunk, kézfertőtlenítő nélkül szinte el se indulunk otthonról és a maszk is a részünkké vált. Vajon mikor lesz vége? Vége lesz egyáltalán?

Egy dolog van, amit mindenki tehet: vigyázzatok magatokra!

Lee Seung Ginek mielőbbi jobbulást!

-------------------------
Forrás: Soompi
Kép: leeseunggi.official IG Story

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése