2022-02-25

Lee Seung Gi vendégszereplése Lee Sun Hee műsorában

Arról már korábban tudomást szereztünk, hogy Lee Seung Git február első felében Lee Sun Hee és Lee Geum Hee társaságában látták egy mokpoi forgatás során. Aki a Hook Entertainment bejegyzései között az ügynökség más művészeiről szóló megosztásokat is figyelgeti, tudhatja, hogy Lee Sun Hee-nek van most egy műsora a KBS2 csatornán, ennek a következő részében szerepel majd vendégként Lee Seung Gi is.


A műsor címe 한 번쯤 멈출 수 밖에, angolul Stopping on the Road Once in a While, műfaját tekintve vigaszt nyújtó utazós variety-nek definiálták, és a rajongók figyelmét a következő. 8. rész nem kerülheti el.

A show főszereplői Lee Sun Hee, akit nem kell Lee Seung Gi rajongóinak bemutatni, a tanárnő, akinek köszönhetjük, hogy Lee Seung Gi elindult a zenei karrierjében. Útitársa Lee Geum Hee, akit a Jipsabu 21. részében láthattunk vendégként, majd a 181. részben mesterként, ahol ő maga is tanult a már tapasztalt variety szereplőktől.

A következő részt csütörtökön, március 3-án láthatjuk a KBS2 csatornán 22:40 KST-kor, vagyis 14:40-től. A KBS online is nézhető, a műsort pedig a Vikin angol feliratozzák, de ez nálunk nem elérhető. Aki teheti, nézze meg!

----------
Képek: hooksunhee IG
Videó: always_lsg Twitter


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése