2022-02-24

A Human Made első lépései

Reggel még azt gondoltam, a ma bemutatásra került Circle House-ról írok majd pár sort, de a nap tartogatott ennél izgalmasabb és érdekesebb híreket is. (Ha bele tudok nézni valahol a Circle House műsorba, talán arról is készítek majd egy bejegyzést egy kicsit később.)

Most sokkal lényegesebb, hogy a Human Made első tevékenységeiről beszámoljak.


Tavaly májusban kaptuk az arról szóló híreket, hogy Lee Seung Gi saját ügynökséget alapított, saját lábára áll, de hamar kiderült, hogy az adott helyzetben ez teljesen egyedül nem megy, így a Hook Entertainment segédletével indult útjára a Human Made. A hosszas előkészítés és hallgatás után végre az ügynökség vezetőjétől, vagyis Lee Seung Gitől személyes értesültünk arról, hogy itt az első igazi projekt.

A ma délelőtt sok-sok meglepetést és izgalmat tartogatott.

Elsőként Lee Seung Gi posztolt a saját Instagramjára: "Első mozdulat. Lépésről lépésre." Valamint megjelölte a Human Made Instagramját is.

A kép nagyon árulkodó, ezek szerint a Human Made egyik első projektje a Return akusztikus verziójának elkészítése és előadása. És nem is kell rá sokat várni, a képen lévő információk és a nap további posztjaiból egyértelműen kiderül, hogy mikor hallhatjuk ennek a nagyszerű dalnak a feldolgozását.

Mivel Lee Seung Gi megjelölte a Human Made IG-ját is a bejegyzésében, egy jó rajongónak illik követni az ügynökség oldalát is. Aki még nem tette meg, és van Instagramja, kattintson a követésre: https://www.instagram.com/byhumanmade/

A fentebb is látható Human Made logó mellett három posztot kaptunk egymás után, mindnél ugyanaz a szöveg: 


Azt hiszem, ezt nem nagyon kell lefordítani. :)

Tehát holnap, február 25-én magyar idő szerint reggel 6 órakor lesz a premiere a Human Made ügynökség, vagyis Lee Seung Gi első saját készítésű Youtube-videójának, amely a Human Table címet kapta. Ez az a videó, amelyről Lee Seung Gi a januárban írt üzenetében is szót ejtett. A videóban főszerepet kap Lee Seung Gi két nagy kedvence, a zene és a finom ételek, erre a megosztott képek is utalnak:




Az sejthető volt, hogy Lee Seung Gi és a Jipsabu 207. részében látott mester, Yoo Yong Wook közösen készültek valamire, és most meg is kaptuk a választ, hogy mire. Az első Human Table videóban - ahogy arra a Return kép is utal - a Jipsabu korábbi mestere és az általa/Lee Seung Givel közösen(?) készített ételek is szerepet kapnak.

A másik lényeges eleme a videónak a finomságok mellett a zene, tehát egyértelmű, hogy a Return akusztikus verzióját is holnap hallgathatjuk meg.

Ébresztőórákat beállítani, nehogy lemaradjatok róla! Egyelőre csak annyit tudunk, hogy a videót a Youtube-on kell majd keresni. A reggeli készülődés közepette a Facebook-on igyekszem majd a pontos elérhetőséget megosztani. Bízzunk benne, hogy angol felirat is jár majd hozzá, ha így lesz, a hétvége folyamán elkészül a magyar is.

Támogassátok Lee Seung Git, a Human Made-et és a Human Table-t!

----------------

Kápek: leeseunggi.official, byhumanmade

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése