2024-09-15

Heti összefoglaló - 36-37. hét

YouTube
Jó hír, hogy újra elérhetővé vált Lee Seung Gi YouTube csatornája. Őszintén szólva nem tudom, hogy ez pontosan mikor történt, ma bármiféle remény nélkül kattintottam rá és legnagyobb örömömre sok-sok videót megtaláltam. Később láttam, hogy a Facebook-on Gabóci már napokkal ezelőtt jelezte ezt felém. A visszaállítás még nincs kész, a profilkép más (akárcsak az ügynökség saját YouTube-ján), és csak azok a videók érhetőek el, amelyek lejátszási listában vannak. A biztonság kedvéért sok-sok videót lementettem és a Megára feltettetek nem távolítom még el. Reméljük, hamarosan újra a régi formájában nézhetjük az összes videót.


About Family
A már oly régóta várt film világpremierjére az okt. 2-13. között megrendezésre kerülő Hawaii Nemzetközi Filmfesztiválon kerül sor. A filmet az utolsó két nap, okt. 12-én és 13-án vetítik majd. Reméljük, nekünk se kell már sokat várnunk, hogy láthassuk.
Tartalom: A középkorú és morogva Mu-ok egy hagyományos stílusú éttermet vezet, amely híres a mandujáról. Amire igazán vágyik, hogy legyen örököse, de egyetlen fia otthagyja az orvosi egyetemet, hogy buddhista szerzetes lehessen. Eközben a testvérpár, Min-guk és Min-seon hirtelen árvaságra jut, miután elvesztették a szüleiket egy halálos kimenetelű balesetben. Amikor Min-guk és Min-seon rájönnek, hogy a biológiai apjuk Mu-ok fia, hirtelen megjelennek az étteremben, hogy meglátogassák a nagyapjuk, akinek létezéséről addig nem is tudtak. Az események láncolata újdonsült reményt ad Mu-ok számára a jövőt illetően. 

King of Survival
A dzsungeles, túlélős variety, amelyet nem olyan régen Malajziában forgattak, október 7-én kerül adásba a TV Chosun műsoraként. Remélem, lesz lehetőség valamilyen formában a megnézésére.


Veteran2
Sok más híresség társaságában Lee Seung Gi is hivatalos volt a Veteran2 VIP vetítésére.

UPick
Újabb szavazást nyert meg Lee Seung Gi, mint a legjobb énekes, így újfent az ő videója volt látható a Times Square-en.
Az oldal a következő szavazáson is jelölte Lee Seung Git, így szept. 24-ig lehet rá (is) szavazni. Valamint a színészek között is szerepelt itt szept. 25-én zárul a szavazás. Vajon tud duplázni?

#Youtube #HumanMade #videó
#AboutFamily #ismertető
#variety #KingOfSurvival
#filmvetítés #Veteran2
#Upick #szavazáás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése