2024-09-06

Lee Seung Gi YouTube csatornáját feltörték :(

09.07. - További linkekkel frissítve!

Mindazok, akik Lee Seung Gi YouTube csatornájára feliratkoztak és az értesítéseket is bekapcsolták, tegnap magyar idő szerint hajnali időpontban egy live videóról kaphattak jelzést. Az indexkép és a videó címe alapján is gyanús volt a dolog. Később Lee Seung Gi YouTube csatornáját megnyitva már a következő felirat fogadja a látogatót:


Sajnálatos módon valaki vagy valakik megtámadták az oldalt, kéretlen tartalmat tettek közzé és ennek következményeként a fiók felfüggesztésre, a rajta keresztül megosztott videók ideiglenesen(?) törlésre kerültek.

Kicsit utánaolvasva a dolgoknak, a BPM több előadójával is hasonló történt. A hozzászólások között Taemin, Ren és a Viviz neveket láttam többször is megemlítve, az ő csatornájukat és egyéb oldalaikat is támadás érte, nem érhetőek el a tartalmak. Ez a cselekedet az érintett előadó és a rajongók szempontjából is borzalmas. A hozzászólások alapján néhány személy esetében már hónapok óta nem sikerült visszaállítani a fiókot.

Mivel nem lehet tudni, hogy egyszer visszakapjuk-e Lee Seung Gi YouTube-ját a régi formájában, arra gondoltam, hogy közös erővel összegyűjthetnénk a videókat. Sajnos én se készültem arra az esetre, ha minden elveszne, nekem sincs lementve minden, így csak néhány videót tudok megosztani veletek. Ezeket felteszem Megára. Ha esetleg valakinél lapul még más videó is, szívesen venném, ha elküldené nekem és akkor én feltenném a többi közé. Ami nekem megvan:
Encore (film)

A Table Concert videók közül többet is mp3 hangfájlként mentettem le magamnak, hogy bárhol hallgathassam, amennyiben nem lesznek meg ezek a videók és igény van rá, a zenéket tartalmazó hangfájlokat is meg tudom osztani.

Remélem, a segítségetekkel bővülhet ez a lista és közösen meg tudjuk oldani, hogy újra élvezhessük a videókat, amelyek elkészítésébe Lee Seung Gi és a Human Made csapata sok-sok erőt és pénzt fektetett.

Frissítés!
A régi laptopomon is találtam még néhány videót, ezeket is megosztom:
Sajnos, nem mindegyik videó van meg nekem a legjobb minőségben, ezért elnézést kérek, a semminél mégiscsak több. A továbbiakban a blog HUMANMADE menüpontját érdemes figyelni, oda minden videó eérhetősége felkerül, amelyiket sikerül megtalálni, megszerezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése