2018-05-22

Jipsabu forgatás Jeju szigetén

Május 21-22-én újabb mesterrel találkozhatott a négy fiatal, a Jipsabu következő részeit forgatták le. Ráadásul ez alkalommal megint a rajongók szeme elé kerültek, ugyanis a mester Jeju szigetéről származik, így repülőre kellett szállniuk. Az odaúton egy légiutaskísérő még a szereplők autogramját is begyűjtötte, amit büszkén osztott meg a közösségin.


A csapat jejui tartózkodásáról is a közösségin keresztül értesültünk, ugyanis  Hong Seok Cheon színész véletlen összetalálkozott a Jipsabu tagokkal, össze is álltak egy közös képre. El tudom képzelni, micsoda meglepetés volt mindkét fél részéről, a fiúk szinte biztosan azt hitték, hogy a mostani mesterükkel állnak szemben. A színész egyébként ismerősnek tűnhet, egy rövidke szerepe volt a Love forecastban, ő volt a meleg étteremtulajdonos, aki a csokitortát javasolta a szerelem beteljesüléséért.


A találkozót valószínűleg láthatjuk majd a részben is, már csak azért is, mert túl sok kép szolgált bizonyítékul.









De a mester valaki más. Go Doo Shim színésznő neve számomra nem cseng ismerősen, pedig rengeteg drámában, filmben és színházi darabban szerepelt, az odaadó, önfeláldozó anyaszerepek tökéletes megtestesítője. Munkásságának listája a Wikipédián.

A képek alapján egy kellemes, közös, családi vacsorára invitálta a fiúkat (reméljük, jóllaktak), valamint egy kis kirándulást is tettek a szigeten. Nem tudom, mi volt a feladat, de a lenti képet látva a 1N2D egyik jellegzetessége jutott eszembe: ha valahol víz van, legyen az a tenger, vagy egy kis patak, valakinek bele kell mennie. (Felhívnám a figyelmet a vízben ácsorgó operatőrre és stábtagokra, őket nem igazán látjuk a műsor során, de most meglesve a készítést láthatjuk, hogy kemény munkájuk van, sokat szenvednek.)




Ezekre a részekre meg várni kell, Go Doo Shim valószínűleg a 11. mester lesz.

Előbb most hétvégén találkozhatunk a 10. mesterrel. Nagy a titokzatosság, hiszen még a youtube-ra sem került ki az előzetes, de az élesszemű és jó gondolkodású rajongókon nem fognak ki. Egyik fontos pont, hogy a 10. mester következik, kerek szám, ezt illik valahogy emlékezetessé tenni. Második nyom az előzetesben látható jegyzeteken a 선생님 (soensaengnim) szó. A mesterből alig látni valamit, legalábbis ahhoz nagyon kevés, hogy egyértelműen felismerhető legyen, de a haja látszódik egy pillanatra. Egyértelmű tény, hogy énekes, vagy valaki olyan, akinek köze van az énekléshez. Ezenkívül a szereplők mintha a hűtő tartalmát tanulmányoznák, hogy LSG azt mondja: "Látjátok, nincs." Majd azt láthatjuk, hallhatjuk, hogy elmennek húst enni. Mindezt titokban? Vagyis a mester vegetáriánus. A fenti tények alapján egy személy nagyon is valószínű, aki nem más, mint Lee Sun Hee. 

Más:
Jelenleg szünetel a Jipsabu fordítása, mind a videórészletes összefoglalót, mind a teljes részt illetően, de ez csak időleges, jelenleg másra koncentrálok, de a közeljövőben ez a projekt is folytatódni fog, várjatok türelemmel. Addig egy-két érdekes részletet a Facebook-on osztok meg fordítással együtt, aki nincs fenn a közösségin, figyelje a jobb oldali sávban lévő Facebook-dobozt.

-------------------
Képek: meeseul, tonyhong1004, huniyuni, hysssssss0718, daecha__n, ujjjjjj_k

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése