2023-05-07

The Dreamers Dream - Chapter 2, Szöul, 2023.05.04-07.

Néhány hónappal ezelőtt új fejezet kezdődött Lee Seung Gi életében. Sok változás történt ez idő alatt mind a karrierében, amelyet a saját kezébe vett, mind a magánéletében.
Lee Seung Git sokan ismerik és sokan szeretik. Legyen szó akár drámákról, akár variety műsorokról, akár zenéről, mindenhol maximális teljesítményt nyújt, folyamatosan tesz azért, hogy a szórakoztatóipar minden területén aktív maradjon. Ezekben a hónapokban a zenéje kap főszerepet (a TV-ben hamarosan látható új variety-k mellett).
10 év telt el azóta, hogy Lee Seung Gi saját, egész estés koncertet adott. Most, a Human Made kötelékében, valamit a Captain Planettel kiegészülve egy ázsiai koncertturnéra indult, amelynek első állomása Szöul, ahol négy egymást követő napon láthatták és hallhatták őt az Airenek. Elkezdődött a The Dreamers Dream - Chapter 2 koncertturné.


Négy nap eseményeit egyetlen bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni. Órák óta ülök a gépem mellett, olvasom a beszámolókat, gyűjtöm a képeket, nézem a videókat. Azt hittem, közben összeáll a fejemben egy koncepció, ami mentén elkészülhet eme összefoglaló. De annyi az anyag, hogy nem tudom felfűzni egyetlen szálra, úgyhogy bármiféle nagyobb, átgondolt bontás, csoportosítás nélkül láthatjátok a képekből készült gyűjtésem.
Ebben a bejegyzésben videó most nincs, csak külső hivatkozásra mutató linkeket szúrok be. Kérés volt az eseményen, hogy csak magáncélra készüljenek felvételek. Így hiába hangzott el a négy nap során egy ki nem adott dal, egyelőre nem találtam olyan részletet, ahol ebbe bele lehetne hallgatni. Remélem, nemcsak a koncertre szánták, hanem hamarosan mind meghallgathatjuk majd.
Az új dal mellett számtalan régi kedvenc is a repertoár részét képezte: The Dreames Dream, Return, The ordinary man, Forest, Circle, Like a flower, Losing my mind, Although I loved you, Don't worry, dear, Desire and hope, Delete, Forbidden love, Encore, Because you're my woman.

A koncertnek a Link Arts Center adott otthont, amelynek előcsarnoka az Airenek csokraival és lufikkal volt tele.










Itt nyílt lehetőség arra is, hogy a koncert előtt mindenki megihassa az ajándékba kapott kávét, valamint az árusoktól különböző relikviákra lehetett szert tenni, mint pl. notesz, fényképkártyák, ceruza, Human Made baseball sapka, póló vagy pulóver. 






A helyszín a LSGKWA videójában is bejárható. Az élő bejelentkezés pont akkor volt, amikor Lee Seung Gi megérkezett a helyszínre az 1. napon, egy rövid pillanatra őt is lehet látni.


És most következzék egy képes összeállítás a koncert négy napjáról, amelyet a közösségi oldalakra feltöltött fotókból válogattam össze.










Hangult ismerők előnyben. Itt melyik dalt énekli?











Megint egy kis hangul dalszöveg... Ez ugyanaz a dal, mint az előbbi.








Minden néző kapott egy papírrepülőt, amelyre üzenetet írhattak és a koncert végén ezt dobálták a színpadra.






































(Elnézést, ha esetleg valamelyik kép ismétlődik, sok helyen osztották meg ugyanazokat a képeket, kerültem a duplikálást, de előfordulhat.)

A koncert során a színpad mögötti kivetítőn a videóbejátszásokon és a dalszövegeken túl Lee Seung Gi saját kezűleg írt üzenete is olvasható volt.


"Az újrakezdő Lee Seung Gi énekes 2. fejezete... Mindenkinek, aki eljött ma ide, továbbra is minden tőlem telhetőt megteszek.
Mindig hálás vagyok a szeretett Aireneknek, akik újra csatlakoztak hozzám. Énekelni fogok. Köszönöm."

A rajongók mellett Lee Seung Gi és a Human Made is izgatottan készült a koncertre és várta azt.

Because you're my woman

"Hamarosan találkozunk."

"Egy esős második koncertnap. Legyetek óvatosak, ahogy idejöttök. Találkozunk a koncertteremben."


"3. nap. Hamarosan találkozunk."

"Köszönöm, Airen. Élvezzük a 4. napunk."

Az 1. nap kivételével - akkor elmaradt - készült egy-egy csoportkép háttérben a rajongókkal.




Miután elhalkult a koncertterem, a rajongók egy része még türelmesen várt az épület előtt, később az eső miatt az épület előcsarnokában, hogy egy utolsót intsenek Lee Seung Ginek, még egyszer megköszönjék neki a fantasztikus estét. Ezekről több videófelvétel is készült:
2. nap: https://www.instagram.com/p/Cr25_jjpBAl/ - ezt pont elkaptam élőben. A tanáriban voltam és hang nélkül néztem. Remélem, senki se látta a viruló fejem, amikor megpillantottam Lee Seung Git.
3. nap: https://www.youtube.com/watch?v=wcYjFzP2T2Y - ennél a videónál annyit sikerült megértem, hogy Lee Seung Gi érdeklődött, hogy a rajongók jól érezték-e magukat, és a végén biztonságos utat kívánt mindenkinek hazafelé.


Valamit ha valaki szeretne még egy angol nyelvű beszámolót olvasni és videórészleteket nézni, ajánlom az alábbi hozzászólásláncot, amelyben egy résztvevő számolt be a koncertről:

Röviden ennyi volt a The Dreamers Dream - Chapter 2 koncertturné első állomásáról szóló összefoglaló. Jövő héten következik Japán, pénteken Tokióban, majd vasárnap Oszakában lép fel Lee Seung Gi.



-------------------
Képek: byhumanmade, lsgkwa, lsgtaiwan, shan.jin.560, leedajung1987, airen4lsg, allmyfavez, aostufflans, c_sungka, ji_aung, kdrama_menfess, lee_lee033, leechan_62, mintlove0113, MintTochi, mujin0113, oeeliskov, PdlleV69URzR2MA, real_110113, rongrongeeee, S2_870113, seungful_play, seunggimylove, TriantafylliaLk, tryp96, W01LSG, yuna_na_na, yz_airen
Angol ford.: tryp96

1 megjegyzés: