2023-11-02

Örömhír

Tegnap nem voltam itthon, így csak egy nap késéssel számolhatok be a legfrissebb örömhírről. A Facebook-os megosztást már valószínűleg sokan láttátok, de ez a hír külön bejegyzést is érdemel.
Örömmel jelenthetem be, hogy Lee Seung Gi néhány hónap múlva apa lesz.

A tegnapi napon mind Lee Seung Gi, mind Lee Da In ügynöksége hivatalos közleményben erősítette meg a hírt. Ezeket alább olvashatjátok.

"Helló! Ez a Human Made.
Szeretnénk megosztani a hírt egy értékes életről, amely Lee Seung Gi családjába érkezik. Lee Seung Gi jelenleg óvatosan, de hálásan várja az élet jövő évi születését. Reméljük, jókívánságokat és támogatást küldtök Lee Seung Ginek.
Mély hálánkat fejezzük ki mindenkinek, aki mindig érdeklődéssel és szeretettel tekint rá."


"Helló! Ez a 9ato Entertainment.
Mindig hálásak vagyunk a Lee Da In színésznő felé mutatott szeretetért és érdeklődésért. Szeretnénk megosztani egy értékes és boldog hírt, amely Lee Da In színésznőhöz és családjához érkezett.
Hálásan egy értékes élet érkezett Lee Da In színésznőhöz. Jelenleg Lee Da In színésznő egészségét és állapotát előtérbe helyezve arra készül, hogy köszöntse az áldást, amely jövő év februárjában érkezik.
Kérünk mindenkit, hogy melegséggel és szeretettel tekintsenek az áldásra, amely Lee Da In színésznőhöz érkezik, mi pedig továbbra is örömhírekkel érkezünk.
Köszönjük!"


Gratulálok és jó egészséget kívánok mindnyájuknak!

---------------------
Angol ford. : Soompi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése