2020-03-23

A közösségiről - 12. hét

Nem marad el a heti összefoglaló, csak csúszik egy napot. A 12. héten az alábbi tartalmak kerültek ki a Facebook-ra (kiegészítve a maival):

Airen storage
Hétfőn megint kaptunk friss képeket, ezúttal is a FJP múlt heti részének forgatásáról. Pénteken pedig az eheti részbe leshettünk bele egy videó formájában.
A képekhez, valamint a videóhoz csak az oldal teljes jogú regisztráltjai férnek hozzá, annak további felhasználása tilos.

Friday Joy Package
A műsor a 10. részéhez érkezett, ezúttal is sok-sok képpel kedveskedett a nézőknek a tvN csatorna:

És a műsorban látott részletek:

Ez a rész különleges volt, hiszen Lee Seung Gi a saját dalaiból összeállított hanglemezt készíthetett. A limitált kiadású, dedikált és sorszámozott album egyikét 15 szerencsés TV-néző meg is nyerheti, amennyiben élőben nézte a műsort, ennek bizonyítékaként egy képet készített és azt feltöltötte az Instagramjára. A különleges albumra az alábbi 8 dalt válogatta össze Lee Seung Gi:
Because you're my woman - az első
Shouting - személyes kedvenc
So what should I do - manapság is jó hallgatni
Delete - legnépszerűbb
Return - 5 hétig listavezető, megerősítette a vágyát, hogy énekes legyen
Love - kedvelt dalt
Forest - mint a Return esetében
Please - az első remake albumról
(AirenSG leírása alapján)

Valamint egy kis információ: Habár a 10. részt ezen a hétvégén láthattuk, ez nem azt jelenti, hogy az volt az utolsó, március 27-én kapunk egy ráadást nem vetített jelenetekkel és a legemlékezetesebb pillanatokkal.

Master in the House
És egy új fejezet kezdődött:


A műsorban elsőként vendégként szereplő Ong Seong Wu rám nagy hatást gyakorolt. Habár csak a részt követően néztem utána, hogy ki is ő, szívesen látnám továbbra is a Jipsabuban.


Egyéb
KB Bank reklámfotózásának kulisszái: https://www.youtube.com/watch?v=k127lYlT0no

Lee Seung Gi és Uhm Tae Woong duettje: Csak úgy szembejött velem a Youtube-on, régen láttam, meghallgattam. És most csak úgy megosztom: https://www.youtube.com/watch?v=rsycC2ym7l0

[Támogatás] https://www.instagram.com/p/B9-sL4PlOA7/
"Drukkolok minden egészségügyi dolgozónak, akik a koronavírus ellen harcolnak."
(Ang. ford.: tryp)

Maradj otthon
A héten rendkívüli ajánlóval álltam elő, amihez reménykedtem, hogy többen is csatlakoznak, de senki más nem tartotta ehhez elég jónak az ötletem. Azért ide is kiírom, hogy milyen néznivalókat javasoltam, ha a mostani körülmények között jut egy kis időtök nézni valamit, de nem tudjátok, hogy mit. Leginkább azoknak lehet hasznos, akik az utóbbi időben váltak Lee Seung Gi rajongóivá.
Film: The Princess and the Matchmaker - Egy kellemes kikapcsolódást jelentő történelmi mozifilm, amelyben egy hercegnő a lehetséges férjjelöltjeit szeretné megismerni az első találkozás előtt és közben a saju értelmezésével megbízott Seo Do Yoonnal keresztezik egymás útját.
Variety:  New Journey to the West - 2015-ben Kínában forgatott variety show, amelyben újra együtt láthattuk Lee Seung Git, Kang Hodongot, Lee Sugeunt és Eun Jiwont. A 22+2 részes, 5-25 perces videók mindegyike, még a specialek is elérhetőek a blogon magyar felirattal.
Koncert: A neten Lee Seung Gi 4 koncertjét találjuk meg teljes hosszban (2007, 2010, 2012, 2013), számomra az első és ezáltal a legkedvesebb a 2010-es szöuli koncertje: https://www.youtube.com/watch?v=_h6CEugEryY 
Sorozat: My Girlfriend is a Gumiho - Az első, amelyet Lee Seung Givel láttam, amely azóta is nagy kedvenc, többször végignéztem már a Húgommal együtt. Az ő érdeklődését is joggal felkeltette, ugyanis a gumiho és a akciószínész-palánta párosa annyira aranyos, hogy nem lehet nekik ellenállni, valamint ez egy olyan dráma, amiben nincs kimondottan gonosz szereplő. Persze kell néhány titok, néhány szemét húzás, hogy folyamatos legyen a cselekmény. Romantika, humor, csöppnyi akció, nem is kell más a kellemes kikapcsolódáshoz. 

Vigyázzatok magatokra! 

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm Kati az összefoglalót! Nagyon jól szórakoztam a videókon.Ezek a szalagos táncok mindig lenyűgöznek, jó volt látni a technikát is, meg a fiúk próbálkozásait is.
    Az ajánlataiddal is egyetértek. A My Girlfriend is a Gumiho örök kedvencem. S hát igen, a koncertek! LSG mindig nagyon jó hangulatot teremt a dalaival, s a kedves közvetlenségével. A 2012-es japán volt az első,amit többször is láttam, talán ezért is ez a kedvencem. Bár a 2013-as japán koncert is megunhatatlan, az 1 óránál kezdődő Gangnam Style fergeteges.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a Jipsabu legutóbbi része nagyon érdekes volt, a kulturális, kultúrtörténeti tartalmak még vonzóbbá teszik Koreát. És a videókból nem derül ki, de a modern zenével és előadásmóddal is ötvözik a hagyományos értékeket.

      Törlés