2021-05-26

A Human Made közleménye

Ahogy arról én is beszámoltam, 17 évnyi közös munka után Lee Seung Gi és a Hook Entertainment útjai elválnak. Nem ismerjük, hogy pontosan mi is történt a háttérben, annyi bizonyos, hogy nem egy hirtelen döntés volt, már hónapok óta folytak az előkészületek. A változások pedig elkezdődtek.

Felmerült a kérdés, vajon mi maradhat meg a továbbiakban is. Az egyik, ami sokakat érdekel, a hivatalos honlap. Az oldalon az utóbbi időben már nem jelent meg új tartalom. Korábban rendszeresek voltak a képek/videók az Airen storage-ben, gyakran számíthattunk meglepetésre. De egy átalakítási időszak után szinte semmi új nem került fel az oldalra, de nem tudhattuk, hogy ennek oka van. Ma pedig már azzal kell szembesülnünk, hogy se az Airen storage, se az Only!here nem érhető el. Úgy tűnik, helyes volt a megérzésem, nem hiába hagytam a figyelmeztetést a legutóbbi bejegyzésben, hogy mentsétek le, amire szükségetek lehet. A Storage részben lényegében már semmi se volt elérhető, de ha valaki a régebbi tartalmakat szeretné megtekinteni, elérheti a videókat ezen az oldalon.

A jelek arra mutatnak, hogy a leeseunggi.official Instagram fiók továbbra is megmarad, mert az Lee Seung Gi sajátja.

A mai napon az is kiderült, mi lesz a neve Lee Seung Gi ügynökségének. Human Made. Nekem nagyon tetszik, remek választás, nagyon kifejező.

És már az ügynökség első közleményét is olvashattuk Lee Seung Gi és Lee Da In kapcsolatára reagálva.

Jó napot, itt az énekes-színész Lee Seung Gi új ügynöksége, a Human Made.
Először is elnézést szeretnénk kérni, amiért későn adjuk ki ezt a közleményt az ügynökség alapításának folyamata miatt.
Ahogy az a médiában megjelent, Lee Seung Ginek pozitív érzései vannak Lee Da In színésznő iránt és abban a helyzetben vannak, amikor lassacskán megismerik egymást.
Azonban kérjük, maradjanak távol az alaptalan spekulációktól és a meg nem erősített beszámolóktól, és reméljük, figyelemmel követik és támogatják a kapcsolatukat.
Továbbá szeretnénk kifejezni végtelen hálánkat a Hook Entertainment elnökének, Kwon Jin Youngnak, valamint a Hook Entertainment teljes családjának, ahol Lee Seung Gi 18 évet töltött a gyakornoki napjaitól kezdve. Továbbra is drukkolni fogunk egymásnak a jövőben.
Kérjük, hogy továbbra is sok támogatást adjanak a Human Made művészének, Lee Seung Ginek a jövőben, ahogy egy új kezdet vár rá. Köszönjük.

Én is kérem, hogy továbbra is maradjatok Lee Seung Gi mellett, ő továbbra is az a fantasztikus énekes, színész, variety szereplő, műsorvezető, akit az évek során megismertünk. És most már egy ügynökség elnöke is. CEO Lee Seung Gi. 

-------------------
Forrás: Soompi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése