2021-05-30

Heti összefoglaló - 21. hét

Múlt héten véget ért a Mouse,  de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nincs miről írni. A jelenleg is futó projektek mellett özönvízként értek a hét elején napvilágot látott hírek, amelyek valódi árhullámként söpörtek végig az Aireneken, az utóhatás pedig még nem múlt el.

Szakítás és kapcsolat
Én is külön bejegyzésben számoltam be a váratlan hírekről, miszerint 1.) LSG szakít a Hook Entertainmenttel és saját ügynökséget hoz létre, 2.) kapcsolatban van Lee Da In színésznővel. Ezeket Lee Seung Gi új ügynöksége, a Human Made is megerősítette közleményében.
Amikor egy ilyen hatalmas változás történik egy sztár életében, az a rajongóira is hatással van, nem tudnak szó nélkül elmenni mellette. Magam sem ástam bele a részletekbe, de ahogy arra számítani lehetett, nem mindenki tudja elfogadni a változásokat. (Utalnék pl. a Twogether utolsó részére, amelyből megtudhatjuk, hogy a koreai rajongó bizonyos paparazzi képek miatt váltott.) Az Allkpop cikke alapján a LSG Gallery tagjai egy kocsi oldalára írva fejezték ki nemtetszésük LSG kapcsolata miatt, ugyanis a lány szülei benne voltak valami részvény-manipulációban, amelyet követően sokan eladósodtak és néhányan öngyilkosságba menekültek. Érthető, hogy LSG rajongói aggódnak, hogy ez hogyan hathat kedvencükre, a LSG Gallery közleménye alapján is ők tiszteletben tartják(?) LSG magánéletét, de nem képesek támogatni egy olyan kapcsolatot, amely miatt LSG-hez nem kötődő dolgok miatt kritikák érhetik. Én személy úgy gondolom, lehet saját véleményük, még ha ez nem is tetszik mindenkinek, de azért a feliratos kocsit túlzásnak érzem, ezzel átléptek egy határt. Tkp. ők öntöttek olajat a tűzre. A sztárvilág kegyetlen tud lenni, de néha a rajongók/rajongóknak nevezettek sem különbek.
A fenti téma és cikk magyar nyelvű drámás csoportban, oldalon is előkerült, a reakciók és hozzászólások alapján elítélendő, amit a LSG Gallery tett, tiszteletben kellene tartaniuk mások magánéletét, amivel én is teljesen egyet értek.
Ezzel párhuzamosan a LSGKWA a közösségin használt profilkép lecserélésére biztatja azokat a rajongókat, akik ily módon is szeretnék kifejezni támogatásuk.

Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit is gondol a kialakult helyzetről, hogy mi a véleménye az egészről, de érdemes átgondolni, hogy ez hogyan hat az egyénre, a rajongókra és legfőképpen Lee Seung Gire.

A blokkhoz kapcsolódó információ: 1.) Az arról szóló pletykák, hogy a tavaly év végén vásárolt ház közös családi fészek lesz, nem igaz, az az épület az ügynökség, a Human Made bázisául szolgál. https://www.allkpop.com/article/2021/05/the-real-reason-behind-lee-seung-gi-purchasing-a-56-billion-krw-5-million-usd-house-in-seongbuk-dong 2.) Bizonyos személyek már az esküvői harangok megkondulását jósolják, ami ugyancsak nem valós feltételezés, nincs arra vonatkozó információ, hogy a fiatalok máris az esküvőt terveznék. Logikusan gondolkodva még idejük se volt, hogy rendesen megismerjék egymást, LSG egy nagyon aktív és tevékeny időszakot tudhat maga mögött.

Master in the House
Nem könnyű továbblépni a legutóbbi részről:
Lee Seung Gi - Although I loved you

Lee Seung Gi és a mesterek - A thousand years of love + Forbidden love

Pillanatképek 174. rész:
https://www.instagram.com/p/CPb5vjCFYBp/

Közös képek:
https://tryp96.wordpress.com/2021/05/27/jipsabu-ep-174-guest-shares-selcas-with-lee-seung-gi/
https://tryp96.wordpress.com/2021/05/28/lee-seung-gi-jipsabu-ep-174-filming-bts-photos/
https://www.instagram.com/p/CPfFX8MFI0W/
https://www.instagram.com/p/CPfbXbBHyKi/
https://www.instagram.com/p/CPf3n0MBgJg/

A mai részből nem emelek ki egy videót sem, ugyanis ezúttal más jellegű volt a Jipsabu, mint szokott lenni, átalakult beszélgetős showműsorrá. A téma viszont nagyon is komoly: a koronavírus, hogy ezt hogyan élték/élik meg a különböző országokban, hogyan hatott a mindennapokra, stb. A műsor szereplői mellé meghívták más országok képviselőit is: francia, olasz, kínai, indiai és amerikai személyek csatlakoztak a beszélgetéshez. (Azért az meglepő, hogy európai, ázsiai, amerikai emberek anyanyelvi szinten beszélnek koreaiul. Még nagyon sokat kell tanulnom, hogy negyedannyira olyan jó legyek, mint ők.)

Egyéb
Az alábbi bejegyzést tettem közzé a Facebook-on:

 
Örülök, hogy többen is kifejezték a véleményüket, habár tudom, nagyon nehéz választani. Az ilyen felmérések előtt az ötletgazda általában felállít egy hipotézist, az enyém az volt, hogy LSG, mint színész fog kiemelkedni, de megcáfoltatok, - ha a sima like-ot nem számolom - fele-fele arányban választottátok a színész és az énekes LSG-t. Valamint ezen a képen nem látszik, de a hozzászólásokban is olyan visszajelzések érkeztek, ahol a döntésképtelenség miatt több terület is megjelölésre került.
Ami azt illeti, én se szívesen választok, minden műfajban imádom, de ahogy fentebb is írtam, énekesként szerettem meg őt először, nem telik el nap a dalai hallgatása nélkül, de ugyanúgy imádom a sorozatokban - a Mouse-ban újfent teljesen lenyűgözött - és imádom, ahogy megnevettet, elvarázsol a variety műsorokban.

10 színész, akik bármilyen műfajban helyt állnak: https://www.hancinema.net/hancinema-s-news-top-10-male-korean-actors-that-can-pull-off-any-genre-151505.html

 

 

 

 

🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭

 
 
 
 
!!!SPOILERVESZÉLY!!!
 
 
 
 
 
 
 

Mouse
Pillanatképek:
Jung Bareum: https://www.instagram.com/p/CPXZUOaBbGs/
Go Moochi: https://www.instagram.com/p/CPXc4umlUov/
Oh Bongyi: https://www.instagram.com/p/CPXgwQkHOus/
Choi Hongju: https://www.instagram.com/p/CPXki_2hcCO/
Song Yohan: https://www.instagram.com/p/CPXntRNDlNj/
https://www.instagram.com/p/CPXq9rTBBYl/

Special making videó:


 Utolsó rész making videó:

https://www.soompi.com/article/1471741wpp/watch-lee-seung-gi-park-ju-hyun-and-lee-hee-joon-share-final-messages-to-their-mouse-characters

~ https://www.soompi.com/article/1470981wpp/lee-seung-gi-talks-about-the-praise-for-his-acting-in-mouse-shares-his-affection-for-the-cast
~ https://www.soompi.com/article/1471020wpp/kyung-soo-jin-talks-about-working-with-kwon-hwa-woon-and-lee-seung-gi-cutting-her-hair-short-for-mouse

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése