2021-05-24

Breaking News!!!

Rendkívüli hírek következnek! A szalagcímek:

Lee Seung Gi szakít a Hook Entertainmenttel
Lee Seung Gi és Lee Da In randiznak


Lee Seung Gi szakít a Hook Entertainmenttel
A két hír közül engem ez lepett meg jobban. Úgy gondoltam, Lee Seung Gi hű marad a Hook Entertainmenthez és - hacsak nincs rá nyomós oka - sosem hagyja ott őket. Most viszont egy 17 éve tartó munkakapcsolat ér véget. De nem is úgy mondanám, hogy véget ér, inkább egy új fejezet kezdődik.
17 év hosszú idő egyetlen helyen, és tény, a Hook Entertainmentnek is köszönheti Lee Seung Gi, hogy elindulhatott ezen a pályán, amiért biztosan nagyon hálás, de ő olyan, aki mindig keresi az új kihívásokat, úgyhogy eljött az elválás ideje.

Az ügynökség az alábbi közleményt adta ki a hír megerősítéseként:

Jó napot, itt a Hook Entertainment.
Lee Seung Givel való kizárólagos szerződésünk május 31-én megszűnik.
Habár már nagyon régóta együtt vagyunk a debütálása előtt is egy bizalmon épülő kapcsolattal, nemrégiben úgy döntött, hogy egy új, egyszemélyes ügynökséget alapít és önállóan promotál, ezért megállapodtunk abban, hogy a jövőben egy együttműködési kapcsolatot tartunk fenn.
Őszintén köszönjük a partnerünknek, Lee Seung Ginek, hogy ilyen sokáig velünk maradt és aktív szerepet játszott, mint Korea legjobb művészeinek egyike.
Szeretnénk kifejezni őszinte hálánkat a rajongóknak, akik kimutatták szeretetük és támogatásuk Lee Seung Ginek, és arra kérjük őket, hogy a jövőben is mutassák ki határtalan támogatásuk.
Minden tőlünk telhetőt megteszünk Lee Seung Gi támogatásában és drukkolunk neki, ahogy új kihívások elé néz önálló művészként.
Köszönjük.

Vagyis Lee Seung Gi kirepül az ügynökség fészkéből és a saját lábára áll. Gondolkodtam rajta, mennyire játszott a döntésében szerepet, hogy a Jipsabu által is találkozott olyan hírességekkel, akik saját ügynökséget hoztak létre és önállóan gondoskodtak magukról. Eleinte biztosan nagyon nehéz és rögös út lesz, de bízom benne, hogy Lee Seung Gi a tapasztalataival, munkabírásával megállja a helyét.

A döntés sok egyéb változást hozhat magával. A honlapra egy ideje nem került fel új tartalom, hiába nyitották újra az Airen storage-t a Mouse premierének idején. Vajon megszűnik az oldal? Minden bizonnyal, hisz az ügynökség üzemelteti, úgyhogy a legjobb lesz lementeni mindazt, amit szeretnénk magunkat megőrizni.

Eddig a pillanatig Lee Seung Gitől nem érkezett reakció a hírre, egyelőre annyit tudni, hogy az édesapja segíti majd az önálló úton. Ne feledjük, hű rajongóként egyet tehetünk: támogatjuk őt, bármilyen döntést is hoz és a legjobbakat kívánjuk.

 

Lee Seung Gi és Lee Da In randiznak

A nap másik hatalmas híre, hogy megerősítést nyert: Lee Seung Gi és Lee Da In randiznak. Ez idáig csak a hölgy oldaláról érkezett megerősítés, az ügynöksége, az 9Ato Entertainment az alábbi közleményt adta ki: Magával Lee Da In színésznővel egyeztettünk erről, aki elmondta, hogy kollégákként találkoztak és az elmúlt 5-6 hónap alatt lassan megismerték egymást.
Az információk alapján a munka és a hobbi hozta őket közelebb egymáshoz, hisz mindketten színészek, és szeretnek golfozni. Arról is tudni, hogy a szakmabeliek már egy ideje tudnak a fiatalok kapcsolatáról, akik kölcsönösen megismerkedtek egymás családjával is. Lee Seung Gi szörnyen zsúfolt időbeosztása ellenére igyekeznek minél több időt együtt tölteni.
Csodálatos dolog a szerelem, minden ember egyik célja, hogy megtalálja élete párját, a másik felét. Azt nem tudhatjuk, hogy a fiatal színésznő lesz-e Lee Seung Gi számára az a bizonyos nagy ő, de mostantól oda kell rá, rájuk figyelnünk.

A hírt olvasva rajongóként nem is lehet mást tenni, mint "lecsekkolni a csajt" a neten.

Nos, én személy szerint a nevével most találkoztam először, de nem ismeretlen a sorozatrajongók körében.
Lee Da In 1992-ben született Lee Joo Hee néven. Színészcsaládból származik, édesanyja nem más, mint Kyeon Mi Ri, akit a magyar nézők pl. A palota ékköve Choi udvarhölgyeként ismertek meg. Szülei 1993-ban elváltak, anyja néhány év múlva újraházasodott egy üzletemberhez, aki hivatalosan adoptálta a lányt nővérével, az ugyancsak színész Lee Yu Bi-val együtt, akit a Gu Family Book-ban láthattunk.
Lee Da In 2013-ban debütált, eddigi karrierje során kisebb filmszerepekben és több sorozatban is láthattuk, pl. a nagysikerű Hwarang-ban, a Doctor Prisoner-ben vagy legutóbb az Alice-ban.
Érdekesség róla, hogy anyai ágon a Hwanggan Kyeon klán leszármazottja.
Instagramján rendszeresen oszt meg képeket, lehetséges, hogy már olyan pillanatokról is vannak képei, amikor Lee Seung Givel volt együtt.

Reméljük a legjobbakat a párnak!

-------------------
Forrás:
Soompi
Soompi, Wikipédia, MyDramaList

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése