2021-05-16

Baeksang Arts Awards

E hét csütörtökön rendezték meg az 57. Baeksang Arts Awards díjátadót, amelyet érdemes volt figyelemmel kísérni, ugyanis szórakoztatás kategóriában Lee Seung Gi volt az egyik jelölt, és teljesen megérdemelten haza is vihette a szobrocskát.
 

 
A Baeksang díjával az adott év (2020. május és 2021. április közötti) legjobbjait ismerik el, legyen szó filmről, sorozatról, TV-s műsorról és ezek színészeiről, szereplőiről, készítőiről.
Ez alkalommal Lee Seung Giért a szórakoztatás kategória jelöltjeként izgulhattunk, és nem kisebb neveket utasított maga mögé, mint Yoo Jae Suk és Shin Dong Yup.
 




 
A képeket látva ki gondolná, hogy két órával korábban még a Mouse utolsó részét forgatta!?
 
Az egész díjátadót élőben is lehetett követni a JTBC csatornán vagy a TikTokon keresztül. Az est házigazdái idén is Suzy és Shin Dong Yup voltak. Az eseményt közönség nélkül, csupán a jelöltek jelenlétében rendezték meg. Lee Seung Gi mellett a Mouse másik két színésze is jelen volt, Lee Hee Jun, akit a Mouse-beli szerepéért jelöltek, illetve Park Ju Hyun, aki az Extracurricular-ban nyújtott teljesítményével nemcsak jelöltje, de díjazottja is lett a legjobb új színésznő kategóriának.


De számunkra minden körülmények között Lee Seung Gi a lényeg, aki szemlátomást igencsak meglepődött, hogy az ő nevét mondták be díjazottként.


Lee Seung Gi köszönőbeszédében kitért arra, hogy 2004-es debütálása óta szerepel variety műsorokban. Eleinte nehéznek érezte, rengeteget aggódott, hogy jól csinálja-e, ezért folyamatosan figyelte és tanult a kollégáitól. Tanítói közül kiemelte a jelenlévő Yoo Jae Sukot és Shin Dong Yupot, valamint Kang Ho Dongot, akiknek nagyon hálás, mert hozzá járultak, hogy Lee Seung Gi az legyen, aki ma.
Úgy véli a JTBC sikeres műsora, a Sing Again volt az, amely elhozta most neki ezt a díjat, de elmondta, hogy nem neki, hanem az ismeretlen énekeseknek köszönhető a műsor sikere, ők voltak a főszereplők.
Megemlítette a Master in the House-t, illetve a Busted c. variety-t, amelyet többek között Yoo Jae Sukkal együtt készített.
Lee Seung Gi a jövőben is mindent megtesz, hogy ugyanolyan szenvedéllyel és odaadással készüljenek azok a show műsorok, amelyekben szerepel, továbbra is fejlődik és keményen dolgozik ezért.


Továbbá a kulisszák mögött készült interjú során Lee Seung Gi elárulta, hogy a Sing Againnek lesz második szériája, remélhetőleg ez alkalommal valaki felfigyel rá, és készül hozzá angol felirat is. Én csak részleteket láttam belőle, de a műsor önmagában is nagyon érdekes, nem a szokványos tehetségkutató.

 
 
--------------------

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése