2019-01-01

[Felirat] - Vagabond trailer

Az év vége nem is tartogathatott volna több meglepetést! Habár május még nagyon-nagyon távolinak tűnik, máris megkaptuk az első képkockákat a sorozatból.



A tegnap délután legnagyobb eseménye, hogy bemutatták a VAGABOND trailerét. Csupán egy perc, de engem teljesen elvarázsolt és felpörgetett. És már felirat is van hozzá, habár szerintem aki sok koreai sorozatot látott már, szinte érti az egészet.


És ha ez nem lett volna elég, alig valamivel éjfél után még egy képpel is kedveskedett a Vagabond csapata a rajongóknak.


De ha már írok róla, ne maradjon ki a többi kép sem, amelyet eddig kaptunk.





Érdemes figyelni a sorozat közösségi oldalait az újabb tartalmakért:
Vagabond Kdrama
배가본드 Vagabond - Korean Drama
drama.vagabond
vagabond_kdrama


Még négy teljes hónap, hogy az ötödikben egy fantasztikus sorozatot kezdhessünk el. Sok idő, de talán hamarabb eljön, mint gondolnánk.


------------------
Videó: leeseunggi.official
Angol: foreverbaesuzyy
Képek: Vagabond Kdrama

5 megjegyzés:

  1. Szia Kati!Köszi a feliratot.Egy nagyon jó,izgalmas sorozatnak nézünk elébe,Seunggi teljesen más arcát mutatja.Micsoda akció jelenetek,elképesztő.Nem hiába ment tréningezni a különleges csoporthoz.Nagyon várom a sorozatot,biztosan nem vagyok vele egyedül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abban biztos lehetsz, mióta megláttam az ajánlót, nincs nap, hogy ne nézném meg naponta 2x-3x vagy többször, nagyon ütős. Remélem, a sorozat is ennyire jó lesz, csak tudjuk kivárni azt a pár hónapot.

      Törlés
  2. Szia/Sziasztok!

    Tudtok esetleg arról, hogy valaki majd fordítaná e a sorozatot? Próbáltam keresgélni de csak ide vezetett barátunk, a gugli :"D Hátha ti jobban értesültek vagytok nálam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Alice! A Google jó helyre vezetett Téged, és jó hírekkel szolgálhatok. Az Ázsia Ékkövei oldal alapján Taemin vette tervbe a sorozat fordítását. https://azsiaekkovei.hu/forditok/taemin

      Törlés
    2. Na akkor csak jó helyre terelt :D Köszönöm a választ.

      Törlés