2019-04-07

Vagabond szeptemberben

Kedves Rajongók!

Valószínűleg már sokan hallottatok róla, de akihez nem jutott el az információ, tájékoztatom őket, hogy a Vagabond sorozatra egy kicsivel többet kell várnunk. Egészen szeptemberig.



Április 2-án szembesültem a hírrel - ha egy nappal korábban látom, április 1-jei tréfának hiszem - miszerint a sorozat premierét 2019. május 8-a helyett valamikor 2019 szeptemberére helyezték át. Másnap némi reménykedésre adott okot azon nyilatkozat, amelyben jelezték, még nem döntöttek az SBS-nél a sorozat sorsáról, de elég hamar kiderült, hogy felesleges bízni a jó hírekben, a hivatalos honlapon már szeptember szerepel a bemutató időpontjaként.
És hogy mi az oka? Egyrészt a forgatás még mindig tart, és ha hozzáteszem, hogy ez egy előre felvett dráma, akkor nem kerülhet adásba, amikor még nem értek a munkálatok végére. Még mindig vesznek fel jeleneteket, ma pl. Sangam-dongban látták Lee Seung Git és Suzyt forgatni. A másik - és inkább ez tűnik a valódi oknak - hogy a sorozat a vetítéssel egyidejűleg kerülne bemutatásra a Netflixen is, de az online csatorna már be van táblázva a május-júniusi időszakra, így csak az őszi hónapok jöhetnek szóba. Sokan úgy tartják, ez jót jelent, egyből lenne angol felirat is a Vagabondhoz, és nagyobb reklámot kaphatna világszerte. Amilyen lélegzetelállító és szuper akciójelenetek vannak benne - legalábbis az előzetes alapján - meg is érdemli, hogy minél többen felfigyeljenek rá.
Azt olvastam, a színészeket is váratlanul érte a halasztás ténye, pár nappal korábban LSG is úgy posztolt az Instagramjára, hogy közeledik a Vagabond. Nos, helyette várakozunk és addig az Airen storage-ben kapunk egy-egy képet vigaszatalásképpen.
Már nagyon sokan, rajongók és sorozatkedvelők is készültek rá, hogy minél előbb legyen május, sokan újabb trailerben reménykedtek, helyette egy bizonytalan szeptembert kaptunk. Nem tehetünk mást, tovább várunk. Lee Seung Gi rajongói már bizonyítottak türelemből, a Goonghap bemutatójára is sokat vártunk, de megérte.
És ne feledjük, áprilisban lesz a Busted!2 c. variety is, aminek még nem tudom a premierét, de már április van, hamarosan értesülnünk kell róla.
-----------------
Forrás: Soompi, Soompi, SBS,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése