2019-05-25

A Vagabond forgatásának befejezése



2018. június 2-án volt a Vagabond sorozat első olvasópróbája, majd nem sokkal később a forgatás is elkezdődött. A munka ezen része 2019. május 23-án fejeződött be. Akárhogy is számolom, ez pontosan 356 nap, közel egy teljes év. Valószínűleg nem minden egyes nap volt forgatás, de egy koreai sorozat esetében ez akkor is hosszú idő. Egy év mialatt a stáb megjárta Marokkót (bejegyzés itt és itt) és Portugáliát, illetve Korea több városát, pl. Daejeont, Daegut vagy Wonjut. A hosszú munka a héten véget ért, amelyet a színészek a közösségi médiára feltöltött képekkel tudattak a rajongóikkal.
Többek között a két főszereplő, Suzy és Lee Seung Gi is megosztott egy csokorravaló képet. Ebből, illetve további képekből következzen egy válogatás.

Az utolsó nap, csoportképek halmaza:











Marokkói pillanatképek Lee Seung Gi, valamint a Hook Entertainment Instagramjáról:






 

A két színész hálás szívvel mondott köszönetet mindenkinek, aki kivette részét a munkából, akik mindent megtettek azért, hogy egy fantasztikus drámát láthassunk az ősszel.

Suzy: "Végre biztonságosan befejeztük az utolsó forgatási napunkat. Vagabond drámáért, a legjobb munkatársak az oka annak, hogy kimerülés nélkül kitartottam az egy év hosszúságú forgatás során. Mindenki ugyanazon a vágyon osztozott, hogy a legnagyszerűbb drámát hozzuk létre és szenvedéllyel a szívünkben haladtunk előre. Sok szívmelengető pillanat volt, amíg Hae Rit játszottam és remélem, a nézőink is érezni fogják ezt. Mindenki keményen dolgozott. Köszönöm! Szeretlek Vagabond csapat!"

LSG, első poszt: "2019-ben jön... Vagabond... A forgatás végre befejeződött. Mindenki keményen dolgozott, köszönöm. 2019 szeptember, Vagabond."

LSG, második poszt: "Az elmúlt évben egyetlen célunk volt, hogy a legnagyszerűbb Koreában készült produkciót hozzuk létre, amire büszkék lehetünk... Minden Vagabond stábtagnak, akik minden tőlük telhetőt megtettek... köszönöm az alapos előkészületetek, így lépesek voltunk minden nehéz és veszélyes akciójelenetet biztonságosan teljesíteni. Yoo In Sik rendező, aki a legnagyszerűbb mind bölcsességgel, mind erénnyel, Lee Gil Bok operatőrrendező, aki mindig keményen dolgozott, hogy a leglátványosabb szögeket kapja. Suzy, aki a tökéletes Go Hae Rit megformálta, Jang Young Chul és Jung Kyung Soon forgatókönyvírók, akik a legnagyszerűbb forgatókönyvet írták meg. És minden stábtagnak, akik mindenüket beleadták a Vagabondba és minden színésztársnak, nagyon köszönöm. Remélem, a nézők érezni fogják a szívünk és odaadásunk...! 2019 szeptember... hamarosan."

"Yoo In Sik rendező, aki a legnagyszerűbb mind bölcsességgel, mind erénnyel"

"Lee Gil Bok operatőrrendező, aki mindig keményen dolgozott, hogy a leglátványosabb szögeket kapja"

Az egyik köszönetféle igazán jókedvre derített, Lee Seung Gi reagált egy színésztársa, Jang Hyeok Jin üzenetére:


kottachi59: "Seung Gi hyung különösen keményen dolgozott/sokat szenvedett! Futás, ugrás, függeszkedés, az én megverésem...^^"
leeseunggi.official: "Hyung keményen dolgozott/sokat szenvedett, hogy meg legyen verve. A színészek közül, akiket láttam, természetesen hyung a legjobb a megvertségben."


Végezetül még néhány, a napokban megosztott kép a forgatás különböző pillanatairól (Suzy Instáját itt és itt érdemes megnézni, sok-sok kép található ott a keményen dolgozó stábtagokról is):






Már csak szeptemberig kell türelemmel lennünk. Én biztos vagyok benne, hogy egy igazán nagyszerű sorozatot láthatunk majd. Pontos dátumot még nem tudok hivatalosan, de a szeptember biztos, az SBS-en és a Netflix-en péntek és szombat esténként VAGABOND!!!


---------------------------
Képek: leeseunggi.official, shin_sung_rok, skuukzky, ssang_gamja, hook_entertainment, airen_aztoety
Fordítás: Soompi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése