2019-05-25

A Vagabond forgatásának záróbulija


Frissítve! - 05.26.

A kemény, közel egy teljes évig tartó munkát egy hatalmas összejövetellel ünnepelték meg a színészek és a stábtagok. Az eseményen sok-sok kép és selfie készült, amelyet többen is a közösségi oldalak által osztottak meg a világgal.


A két főszereplő csodálatosan nézett ki. Lee Seung Gi egy kis késéssel érkezett, nagy volt a forgalom, illetve a bulit megelőzően még reklámfilmet forgatott. Nem tud megállni, egyik munkából a másikba veti magát.




 A "csináljunk selfie-t Lee Seung Givel" verseny szerencsés győzteseinek képei:













Egy kislány, aki nem is sejti, hogy hányan lennének a helyében. Lee Seung Givel és Suzyval is készült közös kép, néhány év múlva lesz mit mesélnie a barátainak:




 Valamint aláírást is kapott:







Az eseményre a rajongói klubok is szorgosan készültek, volt több torta, macaron, virágcsokrok és ajándékok:









A záróbulin volt egy poszter is, ami mellett nehéz szó nélkül elmenni. Rengeteg szereplő van rajta, illetve egy kicsit spoileres is:



Furcsa ezt mondani iskolai alkalmazottként, de idén nagyon-nagyon várom a szeptembert. Már látatlanban is tudom, hogy a színészek és a stábtagok valóban minden tőlük telhetőt megtettek, kíváncsian várom, hogy mit is tartogat számunkra a sorozat. Vagabond szeptemberben!!!



Frissítés!

Még néhány selfie és elkapott pillanat:








--------------------------
Képek: hook_entertainment, dclsg, airen4lsg, _deepdragon, sojin_126, tazmaniadd, sang_jun_actor, 95_amethyst, action_brother, jjang0421, limtaehoon_8, ogi9511, pjypower234, wj_2009, baere34, china_baidu_leeseunggi_bar, lsgkwa, kang_kyunghun, shin_sung_rok
Újabb képek: chefjongsuh, dmysh, sang_jun_actor, ted_tae_works

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése