2022-03-11

Felirat - Human Table, 1. rész

Végre valahára eljött március 11. péntek, a hét utolsó napja. De mi nem ezért - vagy nemcsak ezért - vártuk, hanem mert Lee Seung Gi első Human Table videója a mai napon vált elérhetővé. Szó szerint erre lehetett kelni ma reggel hat órakor, nekem az elsők között sikerült megnyitnom a YouTube-on (akkor 4 megtekintést számolt a videó alatt).

A tartalom pont az, amire az előzetes és a korábbi információk alapján számítani lehetett, a YouTube-os leírást idézve: "A Human Table egy ételes dokumentumfilm két férfival, akik szenvedélyesen szeretik a barbecue-t." Emellett még egy dalt is hallgattunk Lee Seung Gi fantasztikus előadásában. Kell ennél több?

Igen, az, hogy ezt mind értsük is. Szerencse, hogy már a megjelenés pillanatában elérhető volt az angol felirat, ami számomra egyet jelent: fordítást kell készítenem. Igyekeztem nem sokáig húzni vele az időt, itt is van a Human Table első részének magyar felirata.

Mivel a videó végén szerepel a "minden jog fenntartva" kifejezés, gondolkodóba estem, hogyan is kellene megosztanom a fordítást. És arra jutottam, hogy csak az srt-t teszem közzé, a videót mindenki megtalálja YouTube-on, számtalan módja van az onnan való letöltésnek. (Ha valakinek ez nehézséget okoz, szóljon, megoldjuk privátban.)

Tehát a videót itt lehet elérni: YouTube, a feliratot pedig innen: felhő.


Egyelőre nem tudjuk biztosan, mikor lesz folytatás, de legyünk türelemmel, még sok hasonlóan nagyszerű tartalmat láthatunk majd Lee Seung Gitől, Lee Seung Givel. 

----------------------------
Kép: byhumanmade IG
A magyar felirat a YouTube-on elérhető angol alapján készült.

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm Kati a feliratot! Igazán gyorsan megkaptuk. Az ételek fantasztikusan néztek ki, a dal pedig LSG előadásában egészen új élmény. LSG bármibe fog, az csak jó lehet. Fighting!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon érdekes, hangulatos, egyedi, én már alig várom a folytatást.

      Törlés