2022-03-18

Team up 072 - jön a 3. évad

Ahogy abban reménykedtem, a jóidő visszatértével a Team up 072, a golfos variety is visszatér az SBS műsorára!


Tkp. nem hiszem, hogy teljesen normális vagyok, de szeretem nézni még felirat nélkül is, a lényeg anélkül is átjön. Azért bevallom, nem a sport szeretette, az az iránti érdeklődés miatt követem a műsort, amikor csak lehetőségem adódik rá, hanem elsősorban... vagy inkább kizárólagosan Lee Seung Gi miatt.

Az új évad új változásokat hoz a műsor menetébe. A mostani alcím a "random doboz", és ahogy az előzetesekből, YT-ra kikerült részletekből kiderült, a doboz tartalma befolyásolja az adott ütés körülményeit. Furcsa, zavaró vagy éppen vicces kellékek nehezítik meg az elütés pillanatát. Majd menet közben kiderül, hogy valóban célt ér-e ez az új megoldás, illetve hogy miféle meglepetéseket tartogat még a műsor a játékosok és a nézők számára.

A holnapi részt megelőzően egy interjú készült a műsor szereplőivel, tryp-nek köszönhetően Lee Seung Gi válaszait angolul is olvashattuk, most ezt hoztam el magyarul is kedvcsinálóként.



K: Célok a 3. évadban?
LSG: Az 1. és 2. évaddal ellentétben búcsút veszek az abszurd hibáktól és keményen dolgozom [...]

K: Úgy hallottam, már nem vagy "baekdol" (valaki, aki 100+ pontokat szerez). Mi segített?
LSG: Mindennél jobban segített a mentalitásom, ami Lee Kyung Kyu-val játszva fejlődött. A következő célom, hogy egyszer 80 pontot szerezzek a 3. évadban.

K: Kit hívnál meg a műsorba?
LSG: Tiger Woods-t.

K: Üzenet a rajongóknak, akik várják a 3. évadot?
LSG: Először is elnézést kérek, de azt hiszem, nem leszek vicces. Mert jól fogok játszani... Meghagyom a többi szereplőnek és a vendégeknek, hogy a szórakoztatásról gondoskodjanak és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy elérjem a 80 pontos célom.

A holnapi rész máris igazi szórakozást ígér, a négy állandó játékos, vagyis Lee Seung Gi, Lee Kyung Kyu, Lee Seung Yeop és Yoo Hyun Ju mellé Lee Sugeun (komikus, 1N2D, NJttW, Knowing Bros) és Baek Ji Young (énekes) csatlakoznak.

Aki szeretné figyelemmel követni Lee Seung Gi folyamatosan javuló golftudását, szeretne néhány technikát ellesni, vagy egyszerűen egy kis sportos kikapcsolódásra, szórakozásra vágyik, ki ne hagyja a Team up 072 új részeit szombatonként 10 órától az SBS csatornán!

--------------------------
Képek: hook.entertainment IG, Naver News
Angol fordítás: tryp

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése