2024-05-05

Heti összefoglaló - 17-18. hét

BPM Entertainment
Hatalmas hír, amelynek eredetileg szerettem volna egy külön posztot szentelni.
Lee Seung Gi újra egy ügynökség alá tartozik. Hétfőn, április 29-én kaptuk a hírt, hogy aláírt a BPM (Big Planet Made) Entertainmenthez. A hivatalos bejelentésre egy nappal később, április 30-án került sor.



A BPM egy 2021-ben létrehozott ügynökség, amely szoros kapcsolatban áll a Swing Entertainmenttel, a CJ ENM-mel és a Million Markettel. A hozzá tartozó sztárok listája az elmúlt hónapokban egyre csak növekedett, idén csatlakozott Taemin vagy Lee Sugeun is.
"Mindenben támogatni fogjuk LSG-t a különböző projektjeiben, amelyeknek részese, legyen az itthon vagy külföldön. Kérjük, támogassák és várják LSG-t, ahogy egy új fejezetet kezd." (Soompi alapján)
Érdekes lenne Lee Seung Git is meghallgatni a döntés hátteréről. Nem lehetett könnyű ezt az utat választani, de remélem, helyesen döntött és mindkét fél részéről méltó együttműködés jött létre. Kíváncsian várjuk, hogy mire számíthatunk az elkövetkező időszakban a 20. évforduló megünneplésére készülődve.

A híroldalokon:


Az első videós tartalom:


Az oldalak, amelyeket érdemes megjegyeznünk:

Human Made
(A változás vajon hogyan, miként érinti a hivatalos honlapot és a Human Made név alatt futó közösségi oldalakat?)

Desire to Fly
A Famous Singers & Street Judges eheti adásában először láttuk és hallottuk Lee Seung Git, ahogy a Desire to Fly c. dalt adja elő élőben. Nem lehet vele betelni.
Az adás részlete: https://youtu.be/-1ZUeI5A4Yc


Egyéb
Egy fülöp-szigeteki üzletember, Luis Chavit Singson nemrégiben Dél-Koreába látogatott és többek között Lee Seung Givel is találkozott. Erről az üzletemberről azt kell tudni, hogy tőle származnak az első olyan hírek, amelyeket komolyabban lehet venni a Vagabond folytatását illetően. Bízakodjunk, hogy lesz is belőle valami!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése