2024-06-09

Heti összefoglaló - 23. hét

Lee Seung Gi IG Story


"Köszönöm az Aireneknek, akik gratuláltak a 20. évfordulóhoz. A régóta velem együtt levő Airenek az életerőm." "Nagyon sok ajándékot küldtetek. Nem volt elég helyem, hogy mind lefotózzam." "Mint ahogy most, a jövőben is együtt az Airenekkel.": https://tryp96.wordpress.com/2024/06/06/24-06-06-lee-seung-gi-official-ig-story-updates/


BPM Entertainment


Bubble Live
A 20. évforduló alkalmából Lee Seung Gi egy Bubble Live bejelentkezéssel készült a rajongóknak. Nem használom az applikációt, de egyébként se tudtam volna belépni a live idejében, viszont mindig akadnak olyan rajongók, akik megosztják az információkat.
LSG ideges volt az élőzés során és meglepte, hogy milyen sok nemzetközi rajongó is jelen volt. A kedvükért angolul is beszélt, de nem érezte magát kényelmesen.
Beszélt pár szót az elmúlt időszakról (tavalyi koncertturné, a franciaországi fellépés), majd elmondta, hogy nemrégiben csatlakozott a BPM-hez, amit egy jó ügynökségnek tart és jól érzi ott magát. 
Alaposan megfontolja a következő projektjeit, egyelőre egy új dallal készül és szorgalmasan gyakorol a gitáron. Július végére egy rajongói találkozót terveznek, ahol többek között a főzőtudományát is szeretné megcsillogtatni, carbonarát tervez készíteni (ha lehet tüzet használni a helyszínen).
A YT csatornája egyelőre pihen, még nem tudni, mi lesz vele a jövőben.
Az új album várhatóan télen jön ki, és decemberben számíthatunk az About Family premierjére is. Egyéb projektről egyelőre nem tud beszámolni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése