2020-07-26

Heti összefoglaló - 30. hét

Airen storage

Master in the House
A múlt heti rész, és különösen a Forbidden love Lee Seung Gi előadásában végigkísérte az egész hetünk, így több ehhez kapcsolódó tartalmat sikerült nekem is megosztanom a Facebook-on.
Csoportkép  Lee Jung Hyun mesterrel: https://www.instagram.com/p/CC2BtOYBFNT/
Forbidden love Lee Seung Gi Instáján: https://www.instagram.com/p/CC2FFtkHqc2/
Az előadás után Kim Dong Hyun rizsgolyót készített Lee Seung Ginek, aki nemcsak megörökítette, de meg is osztotta a pillanatot: https://www.instagram.com/p/CC2gIeAHHsK/

És az e heti rész:


Hometown Flex


Egy elég érdekes videó a műsor készítéséről a stábtagok kameráján keresztül: https://www.youtube.com/watch?v=jT-zrq1KZ1s 

Továbbá a napokban zajlott forgatás során készült néhány rajongói kép: https://tryp96.wordpress.com/2020/07/23/20-07-24-lee-seung-gi-seoul-bumpkin-filming-fanpics/

A mai napon tartották a Hometown Flex KakaoTalkos élő csevegését, amit online lehetett követni. Én erről most sajnos (szinte teljes egészében) lemaradtam, de remélhetőleg néhány napon belül többet tudhatunk arról, hogy mi minden hangzott el a beszélgetés során.

Twogether
A közösségin több videós tartalmat is megosztottam, de ezek végül bejegyzés formájában is láthatóak és olvashatóak magyar fordítással, így nem linkelném be újra ezeket.

Zenei összeállítások
A KBS - a Forbidden love sikerét kihasználva(?) - készített egy saját összeállítást LSG legjobb pillanataiból a csatornán, kezdve a Forbidden love egy régi változatával, majd folytatva a saját dalaival: Delete, Because you’re my woman, Words that are hard to say, I’ll give you all, Return.
https://www.youtube.com/watch?v=ptTWy0885J0

Az SBS is elkészítette a saját összeállítását: https://www.youtube.com/watch?v=l_cngkDQSZU
A Jipsabus kedvenceim belekerültek: I believe, Truly bad, Although I loved you, How to avoid the sun, Because you're my woman, Forbidden love

Újabb SBS-s videó - többségében Jipsabus részletekkel - , ezúttal a duettekkel: https://www.youtube.com/watch?v=d-hZfX9BWIk
Please - Kim Nam Gillel
I miss you - Yook Seong Jaevel
Uptown Funk - (ez nem duett...)
I'll forget you - Yoon Do Hyunnal
About romance - Park Hyun Binnel
I only know love

Egyéb
A Debreceni Koreai Kulturális Egylet Korean Movie Roadjának következő vetítésére holnap (07.27-én) kerül sor és nem mást lehet megtekinteni, mint a Mennyei menyegző, ismertebben a The Princess and the Matchmaker c. filmet. A regisztráció néhány nap alatt betelt, de - habár nem ugyanolyan élvezetes, mint másokkal együtt szélesvásznon megtekinteni - a film online is elérhető magyar felirattal.

TikTok Twogether kihívás: https://tryp96.wordpress.com/2020/07/22/netflix-twogether-challenge-with-lee-seung-gi/ Csupán a Gonna Be All Right részletét kell együtt énekelni Lee Seung Givel, de külföldiek nem versenghetnek a nyereményekért.

És hadd osszam meg minden kedves olvasóval az örömöm és büszkeségem, ugyanis ez a mai a kereken 500. közzétett bejegyzésem a blogban. Legyetek továbbra is Lee Seung Gi rajongói és a blog olvasói, hogy a következő nagy mérföldkőnek, az 1000. bejegyzésnek is együtt örülhessünk. :)


2 megjegyzés:

  1. Kati, gratulálok és itt is köszönöm,hogy létrehoztad a magyar rajongóknak! A frissességet és a fordításokat is! Csak így tovább!

    VálaszTörlés