2021-10-24

Heti összefoglaló - 42. hét



Lee Seung Gi Insta
Prospecs reklám Lee Seung Gi oldalán: https://www.instagram.com/p/CVKiAbQMkHA/ 
Slow Starter gyakorlás és egyben előzetes: https://www.instagram.com/p/CVMWG2hBU27/

Honlap
Visszatér a leeseunggi.com oldal!
Az oldal szerkesztői arról tájékoztatták az oldal látogatóit, hogy a regisztrációval rendelkezők számára újra elérhetővé válik az Airen Storage és az Only!Here új tartalmakkal. Az Airen Zone-t 3. szintű jogosultsággal lehet megtekinteni, várhatóan havonta kétszer lesz új tartalom, amely a közösségi oldalakon is megosztható. Ezzel szemben az Only!Here és a Schedule megtekintéséhez már 4. szintű felhasználói jogosultság szükséges, az itt közöl tartalmak máshol nem oszthatóak meg.

Ai CANDO
LSG is kipróbálta a tanulós szoftvert: https://www.youtube.com/watch?v=6LTGE91PLbA

Slow Starter
A gyakorlásos videó a YT-on is: 



LSG: "Remélem, ez a dal vigaszt nyújt a fiataloknak."

Dicsérő szavak Yoon Jung Shintől: "Amíg a The Ordinary Man-en dolgoztunk, teljesen rabul ejtett, ahogy LSG énekelt. Az előadásmódja és ahogy az erőteljes hangját hajlította, mind jó volt, de ezen túlmenően a beszéde és a dalszöveg tolmácsolásának képessége igazán nagyszerű volt. Talán azért, mert színész is, úgy gondoltam, tökéletesítette a dalszöveget a történettel. Az általam írt  balladáknál vannak olyan pillanatok, amikor az énekesnek játszani kell és ez az, amiben LSG valóban kiemelkedik." (ang.ford.: tryp)

A Slow Starter c. dal magyar feliratos videó az előző bejegyzésben található.

Master in the House
 
Olyan hozzáértőnek hangzik, de fogalmam sincs, miről van szó: https://www.youtube.com/watch?v=FKtHob8YZcg
LSG rosszul választ épületet: https://www.youtube.com/watch?v=2ViAx4KLkPQ

Sing Again
Lee Seung Gi - Delete

Team up 072

A Lee Seung Gi - Park Sun Young csapat játéka: https://www.youtube.com/watch?v=S7_n0m8lJuU

Október 23-án láthattuk a Team up 072 utolsó részét, de nem kell búcsút inteni a golfos variety-nek, november 6.-ától kezdődően folytatódik a 2. évaddal némiképp megváltoztatott elemekkel. Már csak azzal tehetnék teljessé az élményt, ha esetleg valahol angol felirattal is elérhető lenne.

Egyéb

https://www.soompi.com/article/1494698wpp/lee-seung-gis-agency-partners-with-new-law-firm-to-take-legal-action-against-malicious-rumors ➤ A Hook Entertainment újult erőkkel lép fel a rosszindulatú pletykák és azok terjesztői ellen, jogi támogatással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése