2021-10-18

Lee Seung Gi új sorozatban?

Alig ocsúdunk fel az egyik hír után, máris itt a másik! A mai nap folyamán a közösségit böngészve felbukkant egy hír, miszerint Lee Seung Git hamarosan egy újabb sorozat szereplőjeként látjuk. Egyik oldal – legalábbis címében – tényként közölte a hírt, míg máshol kis utánajárás után született meg az írás.

Az információkra reagálva a Hook Entertainment az alábbi tömör közleményt adta ki: „A Super Note egyike azon projekteknek, amelyet Lee Seung Ginek ajánlottak. Még nem döntötte el, hogy elfogadja-e.”

Tehát a készülő sorozat jelenleg Super Note címen ismert, alcíme: The Heyday of the Villains, vagyis A gonoszak aranykora. A címben szereplő supernote a nagyon jó minőségű hamis bankjegyekre utal. Már ennyiből sejthető, hogy akció jellegű sorozatra számíthatunk. A cikkek szuperhősös sorozatként emlegetik.

A sorozat szereplői között biztosan megtalálható Lee Beon Soo, továbbá Kwak Do Won neve is felmerült. Más színészről egyelőre nem cikkeznek.

A sorozat rendezője Jin Hyuk, aki olyan nagyszerű sorozatokat készített már, mint a Brilliant Legacy, City Hunter, Master's Sun, Doctor Stranger vagy legutóbbi munkája, a Sisyphus. A forgatókönyvet Hyung Jun készíti. A sorozat forgatása a tervek szerint decemberben kezdődik és várhatóan áprilisig tart. Arról még nem döntöttek, hogy melyik TV csatorna tűzi majd műsorra.

Várjunk türelemmel, hogy megerősítésre kerüljön a hír, de a korábbi tapasztalatokra alapozva, amit egyszer az újságírók megneszelnek sorozattal, filmmel kapcsolatosan, az nagy valószínűséggel nem tévedés. Annyi biztos, hogy Lee Seung Gi rajongói egy percig sem unatkoznak: csütörtökön új dalt hallhatunk tőle, minden héten látjuk őt a Master in the House aktuális részében, most szombaton még a Team up 072 utolsó részét is élvezhetjük, majd november 20-án a Netflixre szegeződik tekintetünk, ahol a New World kerül bemutatásra, és most készül a Sing Again 2. évadja, ahol Lee Seung Gi újfent műsorvezetőként csatlakozik a show-hoz. Vajon egy új sorozat is belefér ennyi minden mellé? Lee Seung Git ismerve kijelenthető, hogy igen. Már csak a kérdés, hogy a Super Note lesz az, vagy esetleg valami más. Hamarosan kiderül.

------------------------------
További források:  Kdrama Stars, MyDramaList

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése