2021-10-17

Október 21-én jön a Slow Starter

Mióta megláttuk Lee Seung Gi hivatalos oldalán a naptárban október 21.-énél a ♪-et, tudtuk, hogy valami készül, ami zenével kapcsolatos. A találgatások egyből beindultak: Egy új dal? Esetleg egy kislemez?
Tegnap végre lehullt a lepel a rejtélyes ♪-ről, a zeneszerző, Yoon Jong Shin elárulta a nagy titkot.
 
2021. október 21-én jelenik meg a Slow Starter c. szám Lee Seung Gi előadásában. 




Felteszem, Yoon Jong Shin nevét nem kell bemutatnom, a legutóbbi album, a The Project egyik dalát, a The Ordinary Man-t is neki köszönhetjük. Ha valakinek szüksége lenne, hogy felelevenítse a tavalyi év eseményeit, nézze meg a Jipsabu / Master in the House 146. részét! Ott is elhangzik, hogy a zeneszerzőnek van egy Monthly Project nevezetű projektje, amelynek keretében 2010 márciusa óta minden hónapban kiad egy dalt, ezek mindegyikét minden hónapban ő vagy más énekesek éneklik el. A listát átböngészve számos K-pop, Korea rajongó által ismert név is a szemünk elé tárul. És a soron következő lemez mellé Lee Seung Gi neve kerül, aki a Slow Starter c. számot fogja elénekelni.

A Slow Starter Yoon 2018 januárjában megjelent Monthly Project lemezén hallható, most ez került feldolgozásra és válik majd részévé az Airenek lejátszási listájának. A zeneszerző egyik kedvenceként utal a dalra, ha ez így van, valószínűleg jól meggondolta, hogy kinek adja a feldolgozását.
 
 
Érdemes meghallgatni az eredeti dalt is, kicsit ismerkedni vele, hogy 21-én már ismerős dallamként hallgathassuk. Angolul tudók előnyben, szerintem nagyon szép és kifejező a dal szövege is.


Október 21-ig már csak néhány napig kell türelemmel várni és remélhetőleg valamikor a jövőben még többet hallhatjuk Lee Seung Git új dalokat énekelni.


-----------------------
Képek: yoonjongshin IG

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése