2018-04-15

Fordítás - Samdasoo CF


A Jeju Samdasoo ásványvíz, amelynek legújabb reklámarca Lee Seung Gi, idén ünnepli 20. évfordulóját. (Micsoda véletlen, hogy egy újabb Lee Seung Gi által reklámozott termék ünnepelhet kerek évfordulót...) Az alkalomból kedvencünk az alábbi videóban fejezte ki gratulációját.


"Jó napot! A Jeju Samdasoo modellje, Lee Seung Gi vagyok. A Jeju Samdasoo 20. évfordulójához őszintén gratulálok. Nagyon boldog vagyok, hogy együtt vagyunk ezen a jelentőségteljes 20. évfordulón. Nagy megtiszteltetés aktívnak lenni, mint a Samdasoo modellje. Ami engem illet Samdasoo vizet iszom, így amikor meghallottam, hogy ily módon együtt leszünk, nagyon boldog voltam. Mostantól remélem, a Jeju Samdasoo olyan lesz, ami még több szeretetet kap. És én, Lee Seung Gi is, továbbra is csak Samdasoo vizet iszom. Gratulálok a 20. évfordulóhoz és ahogy az elvárt tőlem is, mindig a jó oldalt mutatom modellként, ezért legyetek egészségesek és boldogok. Még egyszer őszintén gratulálok a 20. évfordulóhoz."



A reklámot már biztos láttátok, ugye? Én találtam hozzá fordítást is, és mivel olyan kellemes hangulatú és látványú a CF, ezért én is lefordítottam mindkét verziót.



 De nézzétek meg a reklám így készült kisfilmjét is. Észrevettétek? Egy másik termék is belekerült a videóba. (Az a kabát BlackYak kabát.)


-----------------------
Angol: LSGfan
Videó: youtube.com
Képek: samdasoo-20th, samdasoostory

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm Kati!Valóban nagyon kellemes reklámfilm.Jó nézni Seunggit,annyira helyes benne.

    VálaszTörlés