2021-07-24

Lee Seung Gi a LOUD-ban

Frissítve!
 
Az SBS csatornáján fut a LOUD című műsor, amelyben két ügynökség, a Park Jin Young neve alatt fémjelzett PJY Entertainment és a PSY-hoz tartozó P Nation keresi a jövő tehetségeit, egy-egy új K-pop banda tagjait. A mai napon adásba kerülő részben Lee Seung Git is láthatjuk, mint különleges vendégszereplőt, aki szuper ügynökként támogatja a verseny résztvevőit.
 


A műsor június 5-én indult 75 résztvevővel, akiknek száma a kieséses rendszer miatt hétről hétre csökkent, a végén maradó legjobbakból a két ügynökség egy-egy új idolegyüttes debütáltat majd a jövőben.

Lee Seung Git nem először láthatjuk olyan műsorban, amely a fiatal tehetségek felkarolásáról szól, ő volt a Produce 48 műsorvezetője, ahol tanácsaival is segítette a résztvevő lányokat, de a Sing Again című show során is egy személyben volt a műsor házigazdája és a versenyzők támogatója, de említhetném a Hidden Track online részeit is. Lee Seung Gi már 17 éve a szórakoztatóipar aktív tagja, jól ismeri annak minden területét, így tanácsaival valóban segítheti a döntés, a következő lépés megtétele előtt álló fiatalokat.

A LOUD minden szombaton látható, a mai lesz az utolsó előtti rész. Lehet, gonosznak találjátok a megjegyzésem, de a nézettségi adatok csökkenő tendenciát mutatnak, talán ezért is gondoltak arra, hogy Lee Seung Givel meg lehet nyerni néhány nézőt a döntő előtt (?). Én biztos megnézem.

Tehát LOUD ma magyar idő szerint 16 órakor az SBS-en!

 

Frissítés!

Az előzetes információk sajnos nem voltak elég pontosak. A jelzett időben már régóta ment a mai rész (az olimpiai közvetítések miatt a megszokottól eltérő időpontban adták), de lényegében nem maradtunk le semmiről. Lee Seung Gi csak az előzetesben bukkant fel, tehát őt a jövő heti, utolsó részben láthatjuk, ahol nemcsak segít a versenyzőknek (akik annyira fiatalok, hogy szinte még gyerekek), hanem a döntő lebonyolításának házigazdája is lesz.

 

-----------
Forrás és képek: Soompi, Wikipédia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése