2022-05-12

Lee Seung Gi Busanban

Akik teljes jogú tagjai a leeseunggi.com hivatalos honlapnak, láthatták, hogy Lee Seung Gi naptára tele van feladatokkal, forgatásokkal, hisz a variety-k mellett folyamatban van a The Law Cafe forgatása is. De a naptárban a mai nap éppenséggel üres, de ez nem azt jelenti, hogy Lee Seung Gi otthon tétlenkedett. Helyette ellátogatott Busanban, ahol a következő napokban látogatható az Art Busan nevű kiállítás, a mai napot a VIP vendégeknek tartották fenn. 

A kiállításon számtalan galéria képviselteti magát, a művészetet kedvelők igazán kellemes órákat tölthetnek a kiállított tárgyak, képek, műalkotások között. A grandiózósnak tűnő eseményről a honlapjukon bővebb információt találhattok (angolul is).

Lee Seung Gi az Instagramján osztotta meg saját élményeit a követőivel:








Továbbá ha már Busanban járt, ellátogatott a helyi Parkland képviseletéhez is:

Egy rövid videó is van a helyről. https://tryp96.wordpress.com/2022/05/12/22-05-12-lee-seung-gi-official-ig-story-update-4-5/

És végezetül szintén a mai nap híre - bár nem kapcsolódik a bejegyzéshez - hogy a Like it videó elérte a 1 milliós megtekintést. A Human Made videók közül ez az első, amely átlépte a milliós határt mindezt alig két hét alatt.


Vajon melyik lesz a következő? Az Uphill Road és az I'll forget a két legesélyesebb.

------------------------------

Képek: leeseunggi.official IG és IG Story, byhumanmade IG Story


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése