2022-05-14

Felirat - Human Table, 5. rész

Lee Seung Gi Youtube-os projektje, a Human Table az 5. részében fogadta az első igazi vendégét, aki nem más, mint Yoon Jong Shin zeneszerző, akit a The Ordinary Man óta mi is ismerünk. Az első vendég a műsorban igazi mérföldkő, de az út olykor göröngyős és megpróbáltatásokat állít a készítők elé. Pl. ha nincs megfelelő hang a videóhoz...


Történt ugyanis - ahogy arra a videó elején rávilágítanak - hogy a felvétel során elveszett az audió fájl, ezért csak gyengébb minőségű hang áll rendelkezésükre. Egy igazi vezérigazgató ilyen problémák felmerülése esetén se esik kétségbe és Lee Seung Gi hűen a különleges egység jelmondatához, a lehetetlent lehetségessé tette és a stábbal együtt megoldást talált a hanghiba áthidalására. A dokumentumfilm variety-vé változott. Ezért tapasztalható egy más jellegű és a hangulatában is eltérő epizód a Human Table 5. részeként.

Tekintettel arra, hogy a videóban számtalan képernyőfelirat is megjelent - a koreai feliratozást személy szerint nagyon jó gondolatnak tartom - a fordításban ezek is megjelennek, ami olykor hosszabb szövegtáblákat eredményezett. Gyorsolvasók előnyben. Előre is elnézést kérek! A másik, hogy most elkészítettem az srt mellett a feliratfájlt ass formátumban is, ahol fekete hátteret kapott a szöveg, így akinek zavaró lehet a képernyőn megjelenő koreai felirat, az azzal a változattal kitakarhatja azt.

A videót a Youtube-ról tudjátok lementeni, a feliratot pedig a felhőből.

Human Table
5. rész, srt
5. rész, ssa

És habár ebben a részben nem Lee Seung Gi énekel, de ajánlom mindenki figyelmébe a Table Concert keretében megosztott Like it c. számot, amelyet ugyanekkor vettek fel, illetve ez az első Human Made videó, amely átlépte az 1 milliós megtekintést.

Végezetül hadd utaljak a kapcsolódó anyagokra. Elsőként a Yoon Jong Shin által szerzett dalokra, a The Ordinary Man-ra és a Slow Starter-re, valamint a MITH 146. részére, ahol a zeneszerző vendégként megjelent.

----------------------------

Kép: leeseunggi.official IG

1 megjegyzés:

  1. Bele akartam tenni a bejegyzésbe is Yoon Jong Shin YT-csatornájának elérhetőségét, de megfeledkeztem róla és csak most akadt a kezembe a papír, amire az oldal nevét írtam. https://www.youtube.com/c/monthlymelody/videos

    VálaszTörlés