2022-05-01

Table Concert - Like it

Elmaradtam a heti Table Concert videó megosztásával, pedig egy újabb csodálatos dalt hallhattunk Lee Seung Gi előadásában, ami nem más, mint Yoon Jong Shin Like it c. dala. És igen, aki élőben hallgatja, az maga a szerző, aki a következő Human Table videó vendége lesz.

Lee Seung Gi már másodszor énekli a Like it c. számot a szerző jelenlétében. Ha emlékeztek, a Jipsabu 146. részében - amikor egyébként Lee Seung Gi volt a mester - meglátogatták Yoon Jong Shint, ahol Lee Seung Gi ezt a dalt énekelte. Az akkor a műsorba nem került be, de extraként a YY-on elérhető (ennek a videónak a végén).


A bejegyzés zárásaként hadd jegyezzem meg, hogy tudom, még nem készült el a Human Table 4. rszének fordítása, úgy alakult, hogy egy más jellegű, nem a bloghoz kapcsolódó projekt köt jelenleg le, nem volt még lehetőségem megfelelően foglalkozni a fordítással. Kis türelmet kérek.

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm Kati, ez egy fantasztikusan szép dal! Jó LSG-t újra énekesként hallgatni. S az a legjobb,hogy koreaiul szól a dal.

    VálaszTörlés
  2. Valóban nagyon szép, én is sokszor meghallgattam.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Kati!! Rengeteg sorozatott nézek mivel 2011-be történő autó balesetem ota a 4 fal között élek hátra maradt betegségem miatt'' Hol nézhetem meg Ázsiai Ékkövek magyar felíratú filmeket???? Ha kérhetném a válasz-- a Facebook ,, Kati Brenner" névre !!! KÖSZÖNÖM- KÖSZÖNÖM!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kati!
      Facebook-on nem tudtam írni, ugyanis a névre rákeresve több ilyen nevű felhasználót is találtam, remélem, itt is célba ér a válaszom.
      Az Ázsia Ékkövein lévő feliratokhoz sok esetben a feltöltő, vagy más hozzászóló megadja a sorozatok videóinak elérhetőségét is, több oldal is szóba jöhet, de pl. Lee Seung Gi korábbi sorozatai esetében lehet, hogy többet kell keresgetni, mert egy idő után törlik, törlődnek a korábbi feltöltések. Ehhez nekem is keresgetnem kellene. Ha pontosítanád, hogy melyik sorozat érdekelne, megnézném én is, hogy hol érhető el a videó.
      Amennyiben inkább privát üzenetben folytatnád a témát, kérlek, írj a Facebook-on a https://www.facebook.com/lsghungarianfanpage oldalon vagy e-mailben (lsghungarianfanpage@gmail.com).

      Törlés