2020-04-25

Lee Seung Gi a Busted! 3. évadjában

Emlékeztek még a Busted! c. variety-re, amelynek 2. évadjában Lee Seung Gi is feltűnt? Tegnapig csak találgatni lehetett, hogy találnak-e arra módot, hogy Lee Seung Gi visszatérhessen a műsor folytatásában, de végre olyan képek készültek a forgatáson, amelyeken Lee Seung Gt is látni. Nem kell hozzá nyomozónak lenni, hogy összerakjuk a képet. 😁





Tovább szőve az információkat, valószínűleg Lee Seung Gi most sem kap szerepet az összes részben, ugyanis volt olyan Busted! forgatási nap, amikor ő máshol volt. De még ha csak egyetlen rész idejére tér vissza, azt látnunk kell!

Ha valaki lemaradt volna a variety 2. évadjáról, ajánlom megnézésre. A show-t a Netflix tűzte műsorra 10 résszel, de Lee Seung Gi csak az 5. részben csatlakozott a nyomozócsapathoz, hogy a végére igazán meglepjen mindenkit a rá osztott szereppel. Épp ezért is volt számomra kérdéses, hogy visszahozható-e a folytatásba, de legnagyobb örömünkre ez kivitelezhetőnek tűnik.

A Busted! természetesen nemcsak a Netflixen tekinthető meg, sok egyéb oldal is megosztotta a videót. A Netflix, esetleg az Avistazról (1080p, 720p) való letöltés azért szerencsés, mert sok egyéb mellett a magyar felirat is megtalálható ezeken az oldalakon. Viszont igény esetén tudok srt-t küldeni.

Remélhetőleg még az idén látható lesz a Busted! 3. évadja és legalább annyira érdekfeszítő lesz, mint a 2. évad volt.

--------------------
Képek: seonggun82, hi5wakesurfkorea

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése