2022-07-21

Felirat - Famous Princesses, 32. rész

Aki rendszeresen követi a blogot, illetve a Facebook-ra kitett posztjaimat, tudhatja, hogy volt némi technikai problémám. A jó laptopom jelenleg másodjára van a szervizben, de bíztam benne, hogy a régi, kicsit lassú, töltőhibás gép is jó szolgálatot tesz majd. Csakhogy helyhiány miatt azokat a fájlokat is, amely a fordításhoz kellettek, külső merevlemezen tároltam, ami valami meghibásodás miatt eltüntette sok-sok mappámat, köztük a már félkész fordítást is. Kétszer ugyanazt megcsinálni nem túl jó dolog, de ez nem jelenthet akadályt. Úgyhogy másodszori nekifutásra elkészült a Famous Princessess 32. része is.



Nem tudom, ki hogyan vélekedik, de szerintem Hwang Taeja karaktere eléggé csapodár. Olykor annyira cuki a feleségével szemben, máskor meg kellene neki néhány ébresztő pofon.

Minden, felirat és videó is elérhető a szokott helyeken. A feliratot ezúttal is mikaz nézte át közreadás előtt, köszönöm, hogy teendői közepette is időt tudott rá szakítani.


És egy kis kiegészítés. A sorozatban már nem először kerül említésre a "Kapd el az egeret!" nevű játék, bár néha "Kapd el a lányt!" lesz belőle... Na, mindegy. Nem tudom, kik ismerik a játékot, de érdekességként megosztom veletek a játékszabályokat, amelyet - egy másik sorozat - a Mouse szereplői mutatnak be nekünk.



---------------------------------
Mouse videó: YT - tvN drama
Angol fordítása: Subs4Kdrama

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése