2022-07-24

Heti összefoglaló - 29. hét


Lee Seung Gi IG

IG Story: 1.) egy kis Human Made; 2.) LSG megnézte az Alienoid c. filmet és nagyon tetszett neki, alig várja a folytatást: https://tryp96.wordpress.com/2022/07/22/22-07-22-lee-seung-gi-official-ig-story-updates/ (ki vette fel ez alapján a filmet a megnézési listájára?)

Human Made

Ahogy arra LSG is utalt, a Human Made más jellegű tartalmakat is közöl majd a dalok és a Human Table epizódok mellett. Itt is az első YooTubeLAB rész (nekem nagyon tetszik az elnevezés), benne Yoo Yong Wook szakács egy reggele. Nagyon bájos és közvetlen epizód, amiből megismerjük YYW-ot apa szerepben. Szívesen látnék ehhez hasonló, hétköznapi tartalmú videókat LSG életéből is. https://www.youtube.com/watch?v=jx0ZTtWJxJk Habár a videónak van angol felirata, ezt nem tervezem lefordítani.


Human Table, 8. rész:


Sinkleader

The Law Cafe
Az Airen Fan Union meglátogatta a készülő sorozat forgatási helyszínét és sok-sok finomsággal készült Lee Seung Ginek és a többi szereplőnek, stábtagoknak: 

Poszter (egyelőre csak az épülettel): https://www.instagram.com/p/CgNnhTaPICn/

Forgatáson készült felvételek:

Parkland

Master in the House

Videók:
Mi mindenre kíváncsiak a gyerekek?: https://youtu.be/0CTAXKxG9zY
Még a szökőmásodperc is szóba került, amelyet egyetemistaként én is érintettem témaként egy szemináriumi dolgozatban: https://youtu.be/DTN8LVgUsKo
Nem is tudtam, hogy a szúnyogok a vércsoport alapján preferálják a táplálékforrásukat: https://youtu.be/lowsLk_VEkY
A kézmosás fontosságának bizonyítása: https://youtu.be/Nib0Jl3bF7I, https://youtu.be/SQwacNi4B8w

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése